Öltözködjünk

Így hordj fehéret ősszel és télen!

Bár a fehér holmik inkább a tavaszi–nyári hónapok jellemző darabjai, ha szereted ezt a színt, az őszi–téli időszakban sem kell lemondanod róla. Elmondjuk, hogyan hordhatod stílusosan.

Kötött

Bárminek, ami fehér és kötött, egyértelműen ott a helye az őszi–téli ruhatáradban. A fehér, kötött pulcsik, sálak, sapkák és kesztyűk adják magukat, de például a kötött ruhák, szoknyák, harisnyák is megállják a helyüket a hideg hónapok szettjeiben.

Kabát

Beret trend 👒#whitecoat #fashion #outfit #longhair #streetstyle #beret #autumn #love

fashionfirst91 (@fashionfirst91) által megosztott bejegyzés,

A fehér kabát ugyan kényesebb darab, viszont ugyanúgy passzol szinte mindenhez, mint a fekete.

Fehér blúz

A fehér blúz olyan klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból, és minden évszakban aktuális. 

Műszőrme

Az idei őszi–téli szezon nagy kedvence a műszőrme, mely fehér színben is igazán mutatós, legyen csupán egy fehér bojt a sapkádon, egy gallér vagy szegély, esetleg egy műszőrme mellény, pulóver vagy akár egy bunda.

Nadrág

Praktikus okokból nyilván nem sáros, latyakos időben, de egyáltalán nem stílustalan fehér nadrágot húzni az őszi–téli hónapokban sem. Egy vastagabb, farmer- vagy szövetnadrág egy csinos pulóverrel, kabáttal kombinálva nem fog olyan hatást kelteni, mintha véletlenül maradt volna elöl a nyári gardróbodból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top