Öltözködjünk

Bájosan reagálnak a nagymamák a szaggatott farmerre

Pénzt adnának új nadrágra vagy meg akarják varrni – nagymamák vs. szaggatott farmer.

A farmernadrágok, melyek úgy néznek ki, mintha azokat legalábbis egy vadállat szájából rángatták volna ki, jelenleg a legdivatosabb ruhadarabok közé tartoznak. Ezt a tényt pedig a nagyamák talán mindenki másnál nehezebben dolgozzák fel.  

GIF

A közösségi médiában rengetegen osztanak meg bájosabbnál bájosab történteteket azzal kapcsolatban, hogyna reagáltak nagymamáik a szaggatott farmerekre.

„Küldök neked egy kis pénzt, hogy új farmert tudj vásárolni, szegénykém. Sajnállak, hogy nincsenek jó ruháid, amiket viselhetnél. Szeretlek, Nagymama” – írta a nagyi az unokájának.

Ennek a lánynak szintén pénzt akart adni a nagymamája egy új farmerre, amikor meglátta ebben a nadrágban.

Amikor Lauren meglátogatta 90 éves nagyiját az idősek otthonában, az idős hölgy közölte, hogy undorító, ahogy a térdei kilógnak a farmernadrágból, és meg akarta foltozni.

„Sok rossz dolgot láttam már, de ennél rosszabbat még sosem. Igazi szégyen” – jegyezte meg Emma nagymamája, amikro meglátta a lány testvérének szakadt farmerét.

„A nagymamám a telhetetlen társadalom termékének nevezte a szaggatott farmert.”

Akkor is szeretlek, ha egy hatalmas lyuk van a farmereden – szögezte le a nagyi.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top