Öltözködjünk

Így hordd a farmert 2017 őszén!

Megmutatjuk, hogyan lehetsz a lehető legdivatosabb farmernadrágban ebben a szezonban.

Szürkével és ezüsttel

Dzseki, pulóver, farmer: GAS Jeans

Laza, kényelmes, mégsem szokványos darab ez az aszimmetrikus elemekből varrt, pillangós kapucnis felső, mely hibátlanul passzol gyakorlatilag bármilyen stílusú farmernadrághoz. Az ezüstös fényű ruhák és kiegészítők hónapok óta velünk vannak, és ebben a szezonban is divatban maradnak, így az ezüst dzseki az őszi ruhatárad kulcsdarabja lehet, mely sportos és elegánsabb szettekben is bevethető.

Farmer farmerrel

Kabát, ing, farmer: GAS Jeans

Az oldalt fényes szegecsekkel díszített farmernadrág a 2017-es őszi–téli hónapok egyik legtrendibb darabja. A farmer farmerrel trend pedig ismét pörög, így kombináld bátran a farmernadrágot farmeringgel! A sárga szín kiválóan alkalmas arra, hogy a komorabb hónapok öltözékeit feldobd vele. Egy sárga kabátot vagy lábbelit például sokkal több árnyalattal kombinálhatsz, mint azt elsőre gondolnád. 

Feliratos

Dzseki, pulóver, farmer, öv: GAS Jeans

A feliratos pulóver kék farmerral olyan párosítás, ami soha nem megy ki a divatból, mint ahogy a vörös-kék-fekete színösszeállítás is megdönthetetlen klasszikus. A fekete motoros dzsekikből ebben a szezonban a cserzett bőr modellek a legmenőbbek, lehetőleg aszimmetrikus cipzárral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top