Öltözködjünk

Semmi különös, mégis ez a szezon legfelkapottabb ruhája

Elkapkodták a boltokból ezt a ruhát, bár nehezen lehetne megmagyarázni, hogy miért.

A Marks & Spencer néhány hete dobta piacra ezt a galaktikus mintával díszített ruhát,  melyet gyakorlatilag szétkapkodtak a vásárlók. A márka online áruházából kétszer is elfogyott a teljes rendelkezésre álló készlet, de az áruházlánc 344 üzletében is csupán elvétve akad még néhány darab a 45 fontos, vagyis 15 500 forintos ruhából. 

 

Bár csúnyának nem mondható, de azért nem tűnik olyan eszelősen nagy számnak sem, hogy egyértelműen meg lehetne magyarázni, miért lett ennyire felkapott ez a darab. 

Mindenesetre tény, hogy az Instagram is tele van a ruhával, illetve áttetsző anyagból készült változatával. Divatszerkesztők, stylistok és influencerek is vígan pózolgatnak benne.

Azokat, akik lemaradtak a ruháról, vigasztalhatja, hogy hasonló jellegű modellt más márkák is árusítanak. A hazánkban is jelenlévő fast fashion márkák közül például a Zarában lehet kapni ilyet:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top