Öltözködjünk

Mindenki igent mondana a meseszép, Disney inspirálta esküvői ruhákban

Egy esküvői ruhákat gyártó japán cég a Disney-vel közösen alkotta meg a hercegnők inspirálta, varázslatos ruhakölteményeket.

Valószínűleg sokan álmodnak már kábé hatéves koruk óta varázslatos Disney-esküvőről, és bár a szőke hercegeket meg a fele királyságokat még nem osztogatják minden utcasarkon, a ruhára már biztosan nem lesz gondunk! A japán Kuraudia Co. egyenesen a Disney-vel karöltve tervezte meg a meseszép esküvő kollekciót, amiből minden egyes darabot egy ikonikus Disney-hercegnő ihletett. 

A hat középpontban álló hősnőből (Belle, Ariel, Rapunzel, Hamupipőke, Hófehérke és Csipkerózsika) kiindulva összesen 14 ruhát terveztek meg – egytől-egyig különleges, varázslatos darabok. Külön izgalmas, hogy a kreációk nem a hagyományos fehérben, hanem a hercegnőkhöz igazítva piros, arany vagy éppen kék színekben érkeznek.

Sajnos a kollekció csak Japánban elérhető, de tekintsünk erre úgy, mint még egy okra, amiért érdemes ellátogatni az országba… Vagy csak nézegessük fotókon a lenyűgöző darabokat:

Nézegess még több csodaszép esküvői ruhát az NLCafén:

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top