Öltözködjünk

Ha ősz, akkor ocelotminta!

Az ocelotminta kifejezetten sikkes és nőies viselet, ha a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombináljuk. Erre mutatunk most két példát Heidi Klumnak a Lidl számára készült Esmara-kollekciójából.

Az ocelotmintás blúz hangsúlyos darab, Ildi szeme is azonnal megakadt rajta. A karakteres mintázatú ruhadarabokat a legjobb egyszínű, letisztult vonalú holmikkal kombinálni: a fekete skinny nadrág és a tűsarkú cipő például kimondottan elegánsan egészítik ki a blúzt. 

 

Az ocelotminta nagy előnye, hogy minden testalkaton jól mutat, csupán annyi a lényeg, hogy méretben megfelelő, ne cuppanósan szűk, de ne is túlságon bő darabot válasszunk, hanem olyat, mely finoman követi az alakot. Pontosan úgy, ahogy Ildi esetében ez a lágy esésű, masnis modell, mely nem csupán divatos, de nagyon kellemes viselet.

 

Az ocelotmintás felső + miniszoknya kombinációtól sem kell félni, sőt! Ahogy ez a szett is bizonyítja, ha a szoknya anyaga matt textúrájú, az összeállítás a legkevésbé sem tűnik túl merésznek. A magas – de nem túl magas – sarkú cipő pedig itt is bevethető. Sziszi azonnal beleszeretett a fekete, hasítottbőr-textúrájú dzsekibe, mely ehhez az összeállításhoz is hibátlan választás, ahogy rengeteg egyéb ruhánkhoz is felvehetjük. Egy ilyen darabnak minden nő ruhatárában ott helye!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top