Öltözködjünk

A Trónok harca vagány nagymamájának öltözött az idős nő

Olenna Tyrell olyan méltósággal és vagánysággal hagyta ott a Trónok harca világát, amilyet még nem láttunk a sorozatban. Egy hasonlóan menő nagyi neki állít emléket jelmezével!

A hetedik évad legszomorúbb és egyben legemlékezetesebb távozása egyértelműen Olenna Tyrell halála volt. A vagány nagymama tökéletes nyugalommal várta meg, hogy Jamie Lannister kiválassza a neki szánt halálnemet, majd a méreg lehajtása után hidegvérrel bevallotta, hogy ő gyilkolta meg fiát, Joffrey-t annak idején. Sőt, ez az azóta netes szállóigévé mondat is elhagyta a száját: „Mondd meg Cerseinek, hogy én voltam.”

Ezek után nem is csoda, hogy egy 85 éves Trónok harca-rajongó nagyi Lady Olennának öltözött a 2017-es Dragon Con eseményen. A cosplay tökéletesre sikerült, ráadásul az idős hölgy kerekesszékéből még menő vastrónt is csináltak. Tökéletesen tükrözi a Töviskirálynő vagányságát:

Olvass még többet a Trónok harcáról az NLCafén:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top