Öltözködjünk

Ruhakollekcióval állt elő a KFC

Ha imádod a KFC sült csirkéjét, most már ruhatáraddal is kifejezheted rajongásodat, Sanders ezredes csirkegyára ugyanis ruha- és kiegészítőkollekciót dobott piacra.

Limitált kollekciós pulcsikat, sálakat és zoknikat dob a piacra a KFC – bizony, az a KFC, amelytől eddig csak csirkeszárnyakat meg rántott csirkemelles szendvicseket lehetett vásárolni.

Ruhakollekcióval állt elő a KFC

Természetesen itt is minden a csirke (meg az ezredes alakja) körül forog: van csirkecombos zokni, csirkeburgeres kitűző, csirkeimádó pulóver, sőt csirkés képek, az ezredes arcával díszített párnák, és még KFC-s mobilok is kerültek a kollekcióba. Kicsit bizarr, de egy igazi csirkerajongó valószínűleg imádni fogja a darabokat – egyébként van köztük jó néhány, ami már teljesen ki is fogyott a készletből.

Ruhakollekcióval állt elő a KFC
Ruhakollekcióval állt elő a KFC 

A KFC egyébként nem az első gyorsétteremlánc, amelyik belekóstolt a divatiparba: júniusban a McDonald’s is előrukkolt egy Big Mac ihlette kollekcióval. A KFC cuccaiból itt tudsz vásárolni.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top