Öltözködjünk

Weisz Fanni és Dallos Bogi együtt partizott

Tízéves születésnapját ünnepelte Magyarországon az egyik népszerű fehérneműmárka.

A 2003-ban alapított Tezenis márka 10 évvel ezelőtt Magyarországon is hódító útra indult, hogy rengeteg színnel és stílussal töltse fel a mindennapjainkat.

A sokarcú, energikus márka egyszerre tekint a múltba és a jövőbe, folyamatosan kísérletezik a formákkal, anyagokkal és színekkel  ikonikus korszakok és stílusok trendjeinek, anyagainak, formáinak ad új, modern értelmezést, a ’80-as, ’90-estől a ‘60-as évekig, a popkultúrától, a glam rockon és a punkon át, egészen az etnóig. Állandó ihletforrást jelent a zene, a fesztiválhangulat, a humor, az utazás és a sport, mindaz az energia, amely különlegessé varázsolja a napjainkat.  Élénk színek, frappáns feliratok, stílusos formák, divatossággal párosuló kényelem, nagyvárosi hangulat  néhány alapfogalom a Tezenis szótárából, mindehhez társul a kiemelkedő technológia és minőség.

Weisz Fanni és Dallos Bogi együtt partizott

2017. június 14-én, szerdán este nagy sikerrel lezajlott a Tezenis 10 éves magyarországi születésnapi partija, ahol az energikus és elbűvölő Dallos Bogi adott izgalmas koncertet. A közönség soraiban ott bulizott többek között Weisz Fanni és Nagy Adri is, de együttműködő partnerek, újságírók és divatbloggerek is szép számmal ünnepeltek a márkával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top