65 ezer forintért látványosan utálhatod Melania Trumpot

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Melania Trump egyik kedvenc divatháza dobta piacra az őt utáló pólót. Pontosan ezzel kifejezve, hogy kiállnak mellette. Rögtön elmagyarázzuk, hogy is van ez.
2017. 06. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Donald Trump beiktatása előtt több divattervező is bojkottot hirdetett Melania Trump ellen. Most azonban ennek ellenkezője történt: a Dolce&Gabbana divatház ugyanis azokat bojkottálja, akik Melania Trump miatt bojkottálják a márkát. 

A dolog előzménye, hogy Melania Trump rendszeresen viseli a Dolce&Gabbana ruháit, többek között Ferenc pápával való találkozásakor és pár napja, a Fehér Házba költözésekor is az ő egyik kreációjuk volt rajta. Erre fel viszont az amerikai First Ladyvel – vagyis nyilván inkább narancssárga férjével – nem szimpatizáló D&G vásárlók közül rengetegen kinyilvánították, hogy ezután bojkottálják a márkát. Domenico Dolce és Stefano Gabbana válaszul piacra dobott egy pólót, direkt nekik: egy hatalmas, piros szívvel és a #Boycott Dolce&Gabbana felirattal.

A „hivatalos” Melania Trump-utáló póló 245 dollárba, vagyis nagyjából 65 ezer forintba kerül. Viszont aki hordani szeretné, méghozzá eredeti változatban, annak bizony a Dolce&Gabbana divatháztól kell megvásárolnia azt, melyet viszont Melania Trump miatt elvileg ugye bojkottál. Micsoda paradoxon!

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus