Öltözködjünk

A cipődben bármi lehet, mostantól hordj szandált! – videó

Az arizonai nő tartantulát talált a cipőjében, és bár ő nem akadt ki rajta különösebben, az internet fele mostantól már csak szandálban hajlandó járni...

“Ha Arizonában élsz, ez az alapszabály: mindig ellenőrizd a cipődet, mielőtt felhúzod” – írja a YouTube-on az a nő, aki levideózta, miként mászik elő egy hatalmas tarantula kopott edzőcipőjéből.

A felvételen az asszony kedélyesen és megdöbbentő módon szinte lelkes érdeklődéssel szemléli, ahogy a riasztó, szőrös állat előbújik cipőjéből, abból a cipőből, amely történetesen a lábán is lehetne.

Marnie Devereux először úgy beszél az állatról, mintha legalábbis egy bébilajhár vánszorogna elő abból a cipőből, még azt is megjegyzi, hogy még biztosan bébitarantuláról van szó, de később kijavítja magát, mikor szembesül vele, hogy az állat valójában elég nagy.

Kész szerencse, hogy itt a nyár, és beköszöntött a nyitott cipők szezonja, szóval nem kell aggódnunk a cipőnkben rejtőző gyilkos lények miatt…

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top