Öltözködjünk

Vetkőzz flamingóra! – fürdőruhadivat, 2017

Holnap hivatalosan is kezdődik a nyár, itt az ideje tehát, hogy áttekintsük, melyek lesznek a szezon legtrendibb fürdőruhái. Flamingórajongók előnyben!

Trópusi 

Fürdőruha divat, 2017
Világos egyberészes: H&M, rózsazsín-lila bikini: Triumph, levélmintás bikini: Calzedonia, sötét egyberészes: Women’ Secret

A fürdőruhák esetében a trópusi minták egészen egyértelmű okokból soha nem mennek ki a divatból. A kategórián belül visszafogottabb, például levélmintás daraboktól kezdve az egészen elvetemülten színes, már-már giccses minták is beleférnek. Még azok is, melyeket semmilyen más ruhadarabon nem viselnél, kizárólag fürdőruhán.

Flamingós

Fürdőruha divat, 2017
Rózsaszín egyberészes: H&M, csíkos bikini: Calzedonia, fekete bikini: Tezenis, pálmás egyberészes: Zara

 A 2016 nyarán fellángolt flamingóláz mindössze csak csillapodott a hűvösebb hónapokban, a nyár beköszöntével azonban újra előkerültek a rózsaszín madarak, és ott figyelnek mindenféle ruhadarabon és kiegészítőn. Naná, hogy a fürdőruhákon is! Bikini vagy egybe részes, flamingóból mindig lehet rajta eggyel több.

Etno, törzsi

Fürdőruha divat, 2017
Trikini: Women’Secret, fekete alapon aprómintás bikini: Triumph, szögletes mintás bikini: Tezenis,  pánt nélküli bikini és egyberészes: Calzedonia

Az etno és törzsi mintákkal díszített fürdőruhák már tavaly, tavalyelőtt is eszelősen nagy divatnak számítottak, így ha maradt az előző szezonokból egy ilyen fürdőruhád, vedd csak elő, ugyanolyan trendi leszel benne, mint az előző nyarakon. Ha viszont most tetszett meg ez a stílus, az üzletekben is a bőség zavarában válogathatsz belőle, mindenféle színvilágban.

Tippek az alkatodhoz illő fürdőruha megtalálásához:

  • Ha nagyok  a melleid, mindenképpen tartsd szem előtt a megfelelő alátámasztást. Tehát leginkább a merevítős darabok valók neked. Ami pedig a pántot illeti, a vállpántos kényelmesebb, mint a nyakba kötős.
  • Ha pont az ellenkezője a helyzet és kicsi a melled, akkor válogathatsz a háromszög alakú és a pánt nélküli fürdőruha felsők között. Lehet, hogy nem örülsz neki, de ha tudnád, hogy hány nagyobb mellű lány irigyli ezeket a darabokat… Ha szeretnél, csalhatsz egy kis fodorral a mellrésznél.
  • Ha molett vagy, vagy van egy kis úszógumid, amit nem szeretsz, érdemes körülnézni az egyrészes fürdőruhák között, már vannak igazán szexi darabok is. Vagy ott vannak a nagyobb bugyis toppos fazonok.
  • Ha a fenekeddel vannak gondjaid, akkor a csípőfazonú vagy sort jellegű fürdőruha alsó a legelőnyösebb a számodra.
 

Fekete-fehér 

Fürdőruha divat, 2017
Csíkos egyberészes: H&M, háromszög bikini és pöttyös: Mango, kendőmintás bikini: Tezenis, állatmintás egyberészes: Women’Secret

Amennyiben a harsányan színes darabokat még a fürdőruhák esetében sem kedveled, akkor idén nyáron fekete-fehér fürdőruhában lehetsz trendi. A klasszikus csíkos és pöttyös darabok mellett most gyakorlatilag mindenféle mintát megtalálsz fekete-fehér változatban. 

Csavart, keresztezett

Fürdőruha divat, 2017

Zöld egyberészes: Calzedonia, virágmintás: H&M, csíkos-mintás: Triumph, piros: Women’Secret

Ami a fürdőruhafazonok divatját illeti, idén szinte minden trendi: a bikini legalább annyira, mint az egybe részes, a háromszög legalább annyira, mint a pánt nélküli vagy a szivacsos, a francia alsó legalább annyira, mint a tanga. Egyetlen olyan fazon van csupán, ami pár fokkal talán még divatosabb a többinél, ez pedig a keresztezett vagy csavart megoldással készült fürdőruha. Így ha fazonban is a legeslegtrendibbet akarod hordani, szerezz be egy ilyen modellt. A lényeg persze sokkal inkább az, hogy azt a fazont válaszd, ami az alkatodhoz a legelőnyösebb és amiben a lehető legjobban érzed magad. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.