Öltözködjünk

Emiatt a felső miatt nem mehetett érettségi bankettre a dicsérettel végzett lány

Szuper átlaggal végzett, számos ösztöndíjat kapott, mégis eltiltották az összes év végi programtól, így az érettségi bankettre sem mehetett el... Mindezt egy felső miatt.

Nehéz lenne észérvekkel megmagyarázni azt, ami ezzel a diáklánnyal történt. A remek átlaggal végzett, dicséretben részesített Summerhez a suli utolsó heteiben lépett oda az igazgató, a North Calorina-i Hickory Ridge Gimnáziumban, és felszólította, hogy azonnal takarja el egy kabáttal, majd cserélje le a felsőjét. Ezt a felsőt:

Emiatt a felső miatt nem mehetett érettségi bankettre a dicsérettel végzett lány

A lányt állítólag a gimnázium fegyveres őre kísérte az öltözőhöz, és még azzal is megfenyegették, hogy letartóztatják, ha nem tesz eleget az igazgatói utasításnak. A felső elvileg megsértette az iskolai dress code-ot, mivel az fedetlenül hagyta a lány vállait – Summer hajlandó volt eltakarni, de lecserélni már nem. A lányt ezért büntetésképpen eltiltották a végzősök összes év végi programjától, így például az érettségi oklevélátadástól és a bankettől is. 

 

Az internet teljesen kiakadt a Summerrel történt igazságtalanságon, és az igazgató kirúgását követelik.  

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top