Öltözködjünk

Szexiskedj, öleld át a világot, és viselj fűzőt! – top 10 divattrend nyárra

Idén nyáron igazi kaméleonok lehetünk, annyi különféle divatirányzat áll rendelkezésünkre. Viselhetünk romantikus virágmintákat, belebújhatunk alig takaró muszlinruhákba, a dolgos hétköznapokra pedig némi maszkulin stílussal is keményíthetünk megjelenésünkön.

1. Virágözön

Komplett pipitért ölthetünk magunkra, ha kedvünk tartja, a virágos ruhák trendje ugyanis az idei nyarat sem hagyja ki programjaiból. Viselj apró mintás változatokat, nyomulj igazi hippi stílusban és még véletlenül se sértődj meg, ha nagymamád megjegyzi, neki épp ilyen volt a tapétája a ’70-es években. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

2. Vibráló geometria

Élén színek, határozott csíkok sokasága fogadta a nyári trendeket felsorakoztató divatbemutatók vendégeit. A kontrasztos minták többek között a Fendi, a Proenza Schouler és Sonia Rykiel kollekciójában is megjelentek. Igazi látványos darabok, amelyek, ha jó szabásvonallal párosulnak, izgalmas és szexi összképet adhatnak. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

3. Fűzők

Az övek nagy ellenfelei lehetnek idén nyáron a fűzők, amik homokóra alkatú hölgyek számára igazi must-have darabnak számítanak – már ha szeretnek egy kis csavart vinni öltözékükbe. Találunk fűzővel készült felsőket is, de egy önálló darabbal feldobhatunk egy oversize pólót vagy egy lenge muszlin felsőt is – csak ügyeljünk a megfelelő anyag- és színválasztásra. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

4. Ejtett vállak

A ’80-as évek öröksége, az egyik vállat lazán szabadon hagyó felsők és ruhák újra köztünk vannak. Szexi és laza egyben, csak figyeljünk oda, milyen melltartót viselünk hozzá. Segítünk: pánt nélkülit. És igen, a szilikonpánt továbbra is vérciki megoldás. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

5. Nap, citrom, kanári

Ha az élet citrommal kínál… csinálj belőle trendet! Lehetett akár ez is az össznépi jelmondat, ami arra késztette a divattervezőket, hogy a sárga minden létező árnyalatát bedobják a nyárra. Első körben az élénk változatokat mondanánk meghatározónak, de szerencsére annyi változattal találkozhatunk, hogy jó eséllyel minden bőrszínhez találhatunk előnyöset – persze azért egy kis napozás sem fog megártani. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

6. Libbenő leplek

Ha a sok vörös szőnyeges, alig takaró outfit láttán kedvünk támadna egy kis villantáshoz, a lenge muszlinanyagból készült ruhák lesznek a kedvenceink. Egy a fontos, a fehérnemű kiválasztására legalább akkora hangsúlyt fektessünk, mint a ruhára, hiszen ország világ fog gyönyörködni benne. Ha ennyire mégsem vagyunk bevállalósak – és ezt meg tudjuk érteni –, nyaralásunk alatt egy szexi strandruha képében még mindig betervezhetjük ruhatárunkba. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

7. Pinkparádé

Az élénk pinkek, a fukszia és eperpiros árnyalatok a nyár vezérszínei között szerepelnek. Vétek őket kihagyni, sőt miután a trendelőrejelzők szerint a következő időszakban is a népszerűségi listák tetején maradnak, hosszútávú befektetésként is tekinthetünk egy-egy látványosabb darabra.

Megnézem
Összes kép (1)

 

8. Overall

A kezeslábas rucik már több szezon óta kikövetelik a helyet gardróbunkban és ez így marad a nyárra nézve is. Lehet rövid sortos vagy lenge hosszú szárú fazon, kerülhet rá fodor és rojt is, de készülhet éppenséggel vékony farmerből. A hétköznapi, kényelmes városi viselet jolly jokere. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

9. Férfiing fíling

Ha úgy szeretnénk egy kis maszkulin hatást csempészni megjelenésünkbe, hogy nem áldozzuk fel nőiességünket a divat oltárán, válasszuk a férfiingekre jellemző halványkék-fehér, vékony csíkos szetteket. Jöhetnek a gombos ingek és galléros ruhák, akár oversize fazonokban is. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

10. Parányi topok

Igaz, Gigi Hadid és Kendall Jenner nem győzik futtatni a fazont, azért meg kell hagyni, ez lesz az a trend, ami a legtöbb áldozatot szedi majd nyár végére. Ezekhez a melltartóknál alig nagyobb felsőkhöz ugyanis az úszógumi gondolata sem néz ki jól. A kisportolt test, az izmos has alapkövetelmény még akkor is, ha a trendnek megfelelően magasított derekú nadrággal vagy szoknyával párosítjuk. Csak saját felelősségre!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top