Öltözködjünk

A 2017-es MTV Movie&TV Awards leg-leg-leg ruhái

Nem tudjuk, hogy Michael Jackson lánya mit gondolt, amikor elindult ebben a szettben a partira, de kérhetett volna egy kis segítséget Emma Watsontól vagy Amy Schumertől, nekik ugyanis sikerült pont jó ruhát kihúzni a gardróbból. De feltűnt az eseményen Jennifer Lopez 17 éve viselt emlékezetes estélyije is.

Az MTV Movie&TV Awards az a díjátadó, ahol nincs szigorúan vett dress code. Így simán meg lehet jelenni tornacipőben és farmerban, ahogyan nagyestélyiben is. Ettől lesz az egész gálának egy hatalmas bazári cirkusz hangulata, amit idén majdnem elmosott a Los Angelesben hétvégén tomboló jégeső. A vörös szőnyeges bevonulást mondjuk el is mosta, csak a legőrültebb sztárok voltak képesek arra, hogy a hatalmas viharban, az esőtől és jégtől tocsogó szőnyegen rohangáljanak. Így a fotók többnyire a backstage-ben és a színpadon készültek a hírességekről, na meg a ruháikról.

A legalulöltözöttebb

Paris Jackson kétségtelenül a legalulöltözöttebb híresség volt a 2017-es MTV Movie&TV díjátadón, még akkor is, ha ez a szett ott teljesen elfogadott. A hírek szerint egyébként a Madonna éltéről szóló filmben Michael Jackson lánya fogja alakítani az énekesnőt.

fotó: Getty Images
fotó: Getty Images

Legnagyobb változás

Cara Delevingne első fotója a 2015-ös gálán, míg a második 2017-ben a tegnapi eseményen készült.  Míg az elsőre a letisztultság, addig a másikról a “dög” jelző jut az eszünkbe. Mondjuk legalább a jég ellen védekezett a csizmájával. Delevingne  egy filmszerepe kedvéért vált meg a hajától.

A legkiszámíthatóbb

Emma Watson pontosan tudja, hogy milyen gálára milyen szerelésben menjen. Nem botránkoztat meg, nem visel nagyestélyit ott, ahol nem indokolt, de a tornacipőjét is az edzőteremben hagyja. De beszéljünk valami sokkal fontosabbról, mint Emma ruhája. Ő nyerte vasárnap a legjobb színésznek járó díjat. Nem elírás, színésznek! Az MTV ugyanis végre eltörölte a férfi és női kategóriákat. 2017-ben minden kategóriából csak egyet adnak át, itt együtt versenyeznek a férfiak és a nők. “Az, hogy megszületett egy olyan kategória, ami nem válogat a nemek között, sokat elmond, és mindenki számára valami mást jelent majd. De számomra azt jelzi, a színészkedés arról a képességünkről szól, hogy valaki más helyzetébe bújjunk. És ezt felesleges két külön kategóriába sorolni”  mondta a díj átvételekor.

fotó: ProfimediaEmma Watson 2011-ben, 2013-ban és 2017-ben az MTV TV&Movie Awards gálán
fotó: Profimedia

Akinek tényleg sokat javult az ízlése

Amber Rose a verbális erőszakra hívta fel a figyelmet még 2015-ben. Barátnőjével Blac Chyna celebbel, a nőknek gyakran odavetett, megalázó szavakkal “díszített” ruhákat viseltek. Bár a szettet sokan bírálták, a cél nemes volt, és ezen a gálán elfér az ilyen ruha. 2017-ben Rose már nem akart a ruhájával üzenni, csak villantani.

 A lány, aki felvette Jennifer Lopez 17 éves ruháját

Oké, nyilván Jillian Rose Reed nem rabolta ki Lopez gardróbját, de ez bizony az a Versace-ruha, amit 2000-ben az énekes-színésznő viselt a Grammy-gálán.

Aki jelmezbálba készült

A Tini mamik sorozatból a pornóiparban landolt Farrah Abraham elmondása szerint azért öltözött úgy, mintha egy Bollywoodi-partiba menne, mert más emberek kultúráját szeretné népszerűsíteni.

fotó: Profimedia
fotó: Profimedia

Akik hozták a kötelezőt

Amy Schumer és Goldie Hawn megmutatta, hogyan kell ezt csinálni.

fotó: Profimedia
fotó: Profimedia

A kötelező fekete

Rebel Wilson fekete bőrruhában bulizott az MTV Movie&TV gálán. Nemcsak azt mutatta meg, hogy mennyit fogyott, de az Instagram-fotói között megtalálhatjátok az új pasiját is, akivel ezen a díjátadón debütáltak.

MTV Movie Awards with my Pitches x @chrissiefit @esterdean

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top