Öltözködjünk

A MET-gálán idén az villantott, akitől a legkevésbé számítottunk rá

Madonna és Kim Kardashian alig mutattak magukból valamit, Celine Dion viszont alsóneműig felsliccelt ruhában érkezett az idei MET-gálára. És még sokkal furcsább dolgok is előfordultak a vörös szőnyegen. Ruhamustra.

A New York-i Metropolitan Múzeum idei divatkiállításával Rei Kawakubo japán divattervező , a Comme des Garçons divatház alapítójának munkássága előtt tiszteleg, következésképp ez volt az idei MET-gála témája is. Kawakubo még a divatvilág csodabogarai között is az egyik legcsodább, akinek tervezői stílusára sokféle jelzőt aggattak már az antidivattól az avantgárdon át Hiroshima-sikkig. Az pedig nyilvánvaló volt, hogy ha az ő stílusa a dress code, akkor bizony fogunk néhány cifraságot látni a vörös szőnyegen…

MET-gála 2017

Rihanna szinte magától értetődő módon a Comme des Garçons divatháztól választott ruhát az eseményre. A szettel a különböző divatmagazinokban a gála legjobban és a legrosszabbul öltözött hírességeinek listáira egyaránt felkerült. Pedig mindössze annyit tett, hogy hozta a “kötelezőt”. 

MET-gála 2017

Nem, nem nyomott paradicsom jelmezt, hanem egy Rihannáénál is tipikusabb Comme des Garçons kreációt húzott magára Pharrell Williams neje, Helen Lasichanh, biztosítva helyét a legrosszabbul öltözöttek listáján. Bármennyire abszurdnak is tűnik ez, amikor annak a tervezőnek az egyik alkotását viselte, akiről az este szólt.  

MET-gála 2017

Katy Perryt – igen, ez Katy Perry! – mintha egy készülő Csillagok háborúja-epizódból szöktették volna a MET-gálára. 

MET-gála 2017

Thandie Newton zombi salsatáncosnő szettje. Az idei MET-gála legrémiszőbb sminkjével.

MET-gála 2017

Kim Kardashian idén szokatlanul visszafogottan és egyben igazán semmitmondóan öltözött fel.

MET-gála 2017

A pucérstafétát Kimtől a húgai vették át. Kylie Jenner így mutatott.

MET-gála 2017

Kendall Jenner pedig így.

MET-gála 2017

Stílusban velük tartott továbbá Bella Hadid is.

MET-gála 2017

Aztán jött az 50 éves Halle Berry és kenterbe verte a nála mintegy harminc évvel fiatalabb pucérruhás felhozatalt úgy, ahogy volt.

MET-gála 2017

Madonna viszont ezúttal egy kimondottan sokat takaró Moschino-ruhában jelent meg – sehol egy fűző vagy egy neccharisnya, pláne bimbótapasz –, de ez nagyjából az egyetlen pozitívum, ami erről az öltözékről elmondható.

MET-gála 2017

Combfixet ezen az estén Madonna helyett Gigi Hadid villantott. Kár, hogy a combfix nem illett a ruhához. Vagy a ruha a combfixhez.

MET-gála 2017

Első pillantásra azt hittük, hogy ezen a fotón az Angeline Jolie-zó Sarah Jessica Parker látható. De nem! Ő az Angelina Jolie-zó Celine Dion. Bármennyire furcsa is ez. 

MET-gála 2017

Priyanka Chopra női szatírnak öltözött.

MET-gála 2017

Solange Knowles-nak viszont sikerült rálicitálnia az uszályos szatírkabátra egy uszályos pufikabáttal.

MET-gála 2017

Rita Ora karácsonyi ajándékcsomag-jelmezbe bújt.

MET-gála 2017

Jennifer Lopezt viszont a legkevésbé sem befolyásolta a dress code, amikor úgy döntött, hogy Elsának öltözik a Jégvarázsból.  

Akiknek összejött…

MET-gála 2017

Janelle Monáe előszeretettel visel szoborszerű ruhákat. És ennek itt éppenséggel meg is volt az apropója.

MET-gála 2017

Lily Aldridge Victoria’s Secret-modell tökéletes pengeélen az elegáns és az extrém között, Ralph Laurenben. Pontosan értelmezve az est dress code-ját.

MET-gála 2017

Blake Lively szettje ugyan egészen más stílus, ám ugyanolyan tűpontos értelmezés.

MET-gála 2017

Cara Delevingne, aki egy filmszerep kedvéért éppen kopasz, Chanel kosztümjéhez tökéletesen passzoló, ezüstre festett fejjel jelent meg. Statement. A javából!

MET-gála 2017

Giselle Bündchen sem sokat törődött a dress code-dal, egyszerűen csak felvett egy tökéletes Stella McCartney ruhát a tökéletes testére. 

MET-gála 2017

Lily-Rose Depp és a rózsaszín estélyi, avagy amikor a ruha és a viselője egymásra talál. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top