Öltözködjünk

Szamosi Zsófiának megváltás volt levenni a tűsarkút az Oscar után

Az Oscar-díjjal jutalmazott Mindenki című film főszereplője szívesen húz kinyúlt mackónadrágot, ha a filmbeli vagy színdarabbeli karaktere azt kívánja meg. A hétköznapokban pedig leginkább az időtállóságra törekszik ruhatára darabjainak kiválasztásakor. Szamosi Zsófia Szegedi Kata kollekciójából választott magának outfit-et az április 28-i ELLE Fashion Show-ra.

“Nagyon szeretem, hogy sok ruhám van, és ezeket kedvemre variálhatom” – mondta Szamosi Zsófia.

 

“Akár turkálóban, akár designer üzletben vásárolok – ami egyébként az egész gardróbomat meghatározza – törekszem arra, hogy valamilyen szempontból különleges darabot válasszak. Vagy legyen nagyon olcsó, nagyon kényelmes és ettől nagyon extra, vagy méregdrágán rendkívüli. Középszerű darabok nemigen kapnak helyet a szekrényemben. A brutál konzervatív, jó minőségű örök alapdarabok és a designer kreációk jól megférnek hosszú évek alatt kialakított kollekciómban.”

Benus Dániel, Szegedi Kata stúdiójának vezetője szerint a Jászai Mari-díjas színésznő arisztokratikus megjelenése és arcvonásai révén bármilyen ruhát élettel tud megtölteni, legyen az akár egy klasszikus, akár egy extrém look.

“A neoprén koktélruha is remekül mutatott Zsófia kitűnő alakján, de végül egy korallszínű overall mellett döntött, ami biztosan vonzza majd a tekinteteket a pénteki ELLE Fashion Show VIP estjén” – mondta a tervező.

“Nagyon szeretem a nagyszabású estélyeket, de nagyon igaz a mondás: a szépségért, illetve a csillogásért meg kell szenvedni. Az Oscar-gála nyolcórás programját követően például megváltás volt levenni a tűsarkú szandálomat” – folytatta nevetve a színésznő.

“A hétköznapokban azért azon túl, hogy valami jól áll, a komfort is nagyon fontos. Egy-egy próbákkal, forgatásokkal teli, felfokozott időszakban pedig igazi kikapcsolódást jelent nekem egy turkálóban eltöltött óra. Átválogatni azt a rengeteg ruhát, tökéletes relaxáció, csak ajánlani tudom.”

Fotók: ELLE Fashion Show /Nagy Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top