Öltözködjünk

Ez a tavasz legeslegdivatosabb ruhája!

Neves divatmárkák sora dobott piacra ezekben a hetekben szinte teljesen egyforma ruhát. Egyértelműnek tűnik, hogy ez az idei tavasz legeslegdivatosabb modellje.

Az már hetekkel ezelőtt sem volt kérdés, hogy az idei tavasz egyik legmeghatározóbb trendje a hímzés. A fast fashion boltokat gyakorlatilag elárasztották a hímzésekkel díszített holmik, melyek között akad egy olyan modell, amit több különböző márka is piacra dobott, egészen kicsi eltérésekkel.

Ez a tavasz legeslegdivatosabb ruhája!
Asos, H&M, StyleWe

A testszínű, áttetsző alapon virágmintás hímzésekkel díszített ruhával itthon legnagyobb eséllyel a H&M-nél találkozhattál, de nagyon hasonló darabokat találhatsz az Asos vagy a StyleWe online áruházak kínálatában is.

Ez a tavasz legeslegdivatosabb ruhája!
John Lewis, Rinascimento, Elvi

A brit John Lewis ujjatlan, öves változatban rukkolt elő a ruhával, míg az olasz Rinascimento fodros ujjmegoldással hozta ki. Az Elvi nevű angol plus size márka pedig a telt nők számára készített belőle egy verziót.

Lehet válogatni!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top