Öltözködjünk

Öltözz tavaszba!

A kabátos, nadrágos téli szettek után igazi felüdülés újra sikkes egyberuhákban, vékonyabb dzsekikben, blézerekben járni! Íme három üde, tavaszias, egyberuhás öltözék!

Ha tavasz, akkor virágok!

Öltözz tavaszba!
Kabát: 9900 forint, ruha: 4200 forint, táska: 4000 forint, cipő: 14 900 forint, nyaklánc: 2490 forint, lelőhely: AsiaCenter

Ezt az ujjatlan, virágmintás ruhát egy világos dzsekivel és vékony harisnyával már felveheted most is, de a nyári ruhatáradban is ott lesz a helye. A külső oldalán zárt, belül viszont talpig kivágott magassarkú ebben a szezonban is trendi, szintúgy, mint a steppelt táska. 

Piros-kék

Öltözz tavaszba!
Kabát: 9900 forint, ruha: 4200 forint, táska: 4200 forint, cipő: 4900 forint, karkötő: 1590 forint, lelőhely: AsiaCenter

A piros-kék összeállítás majdnem akkora klasszikus, mint a fekete-fehér, hiszen ez a két szín – a megfelelően harmonizáló árnyalatokban – legalább olyan jól kiegészíti egymást. Ezt az összeállítást némileg az Óz, a csodák csodája Dorothyjának öltözéke ihlette. Egyszerre kislányosan bájos és nőies , illetve nem utolsósorban: nagyon mutatós.

Akár a méhecskék

Öltözz tavaszba!
Blézer: 5500 forint, ruha: 4200 forint, táska: 6990 forint, cipő: 21 900 forint, fülbevaló: 990 forint, lelőhely: AsiaCenter

A sárga-fekete összeállítás nemcsak a méhecskéknek állhat jól, hanem akár neked is. A sárga szín ráadásul az idei, tavaszi-nyári szezon egyik fő divatszíne is. A ruhán meglévő sárga-fekete kontrasztokat tovább hangsúlyozhatod, ha fekete táskát és cipőt, valamint fekete blézert veszel fel a ruhához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top