Öltözködjünk

Ruhája miatt alázták meg az állásinterjún – fotó

Egy optikába jelentkezett állásra a fiatal lány, de az állásinterjú hamar véget ért, ugyanis "nem volt elég konzervatív az öltözködése". Várj csak, amíg meglátod, mit viselt!

Mikor valakit azért küldenek haza egy állásinterjúról, mert “nem megfelelő az öltözködése”, az ember mindenféle extrém, tíz centis szegecsekkel kirakott, mellbimbót szabadon hagyó szettet elképzel, de azt biztosan nem, amit Rosie Reilly viselt a Boots optikájának interjúján.

Rosie rengeteget készült az interjúra, ami az előzetes egyeztetés alapján egy óra lett volna, azonban csak 10 percig tartott. Az optika munkatársa ugyanis úgy találta, Rosie nincs elég konzervatívan öltözve ahhoz, hogy az irodai beszélgetés után az üzlet terében is bizonyítson. Akkor most mutatjuk – így nézett ki Rosie az állásinterjún:

Hazaküldték az állásinterjúról, mert nem volt elég

Vérlázító, nem? Az interjúztató egyébként felajánlott a lánynak egy másik időpontot (ahova már “rendes” ruhában kellene jönnie), de Rosie azt mondta, nem fog visszamenni. A Boots egyelőre nem reagált a sajtó megkeresésére.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top