Öltözködjünk

Oscar 2017: a leg-leg-leg ruhák

Az arany és a nude árnyalatok voltak a női sztárok kedvencei az idei Oscar-gálán: volt, aki ragyogott benne, másokat viszont szinte kiradírozott a szín. Többen is összeöltöztek, Angelina Jolie pedig idén sem jelent meg ugyan az eseményen, a 2012-es gálán viselt ruhájának szelleme azonban ott kísértett a vörös szőnyegen. Ruhamustra.

Arany és nude

Oscar 2017

Miután a szó szoros értelmében végigcsillogta a szezon eddigi díjátadóit, Emma Stone az Oscar-gálára a régi Hollywood stílusát idéző, aranyfényű ruhát öltött a Givenchytől. A színésznőnek gyakorlatilag kötelező volt a gála egyik legcsinosabbjának lennie, elvégre nyerni jött, és nyert is.

Oscar 2017

Bár idén meglepően kevesen érkeztek flitterekkel díszített ruhában, Jessica Biel helyettük is csillogott. És nem is tette rosszul.

Oscar 2017

Dakota Johnson sem nyúlt mellé az arannyal. Sőt! Ez a Gucci ruha a valaha volt egyik legjobb vörös szőnyeges ruhaválasztása.

Oscar 2017

Nicole Kidman divatámokfutása után – lásd Golden Globe és SAG-gála – visszatért ugyan a sikkes darabokhoz, ez a nude árnyalat viszont szinte kiradírozta a hófehér bőrű színésznőt.

Oscar 2017

Hasonlóképp járt Felicity Jones is, ráadásul az alakjához sem volt épp a legelőnyösebb választás ez a Dior ruha.

Oscar 2017

Hailee Steinfeld viszont nemhogy eltűnt volna légies ruhájában, hanem nagyon is látszott. Pontosabban átlátszott, ám még az ízlésesség határain belül. 

Oscar 2017

Isabelle Huppert szintén neutrális árnyalatú ruhát öltött, esetében azonban fel sem merült, hogy eltűnt volna benne. Talpig feketében vagy vörösben sem lehetett volna erőteljesebb és karakteresebb a megjelenése.

Élénkebben!

Oscar 2017

Viola Davistől már megszoktuk, hogy mindig tökéletes színárnyalatú ruhákban jelenik meg a vörös szőnyegen. Ezúttal épp egy vörös Armani Privében.

Oscar 2017

Az est legszebb vörös ruhája azonban Ruth Neggáé volt, aki a gála abszolút ruhaversenyében is igencsak ott van az élmezőnyben ezzel a Valentino-kreációval.

Oscar 2017

Az élénkebb színű ruhában érkezők nem túl népes táborát gyarapította Leslie Mann is, aki Belle-nek öltözött a Szépség és a Szörnyetegből.

Nagy, fekete

Oscar 2017

Az idei Oscar-gála drámai, fekete estélyiben érkező sztárja Kirsten Dunst volt, akinek a ruháját a derékvonala mégis megmentette a teljes unalomtól.

Összeöltözős buli

Oscar 2017

Emma Roberts és Michelle Williams összeöltözős buliba is nyugodtan elmehettek volna így.

Oscar 2017

A dark-goth vonalat az eseményen Salma Hayek és Alicia Vikander képviselte.

Oscar 2017

Scarlett Johansson és Charlize Theron hasonló frizurát és hasonló szabású ruhát választott. Hasonlóan rosszul.

Oscar 2017

Taraji P. Henson és Brie Larson pedig közösen idézték meg Angelina Jolie ikonikussá vált combvillantós szettjét a 2012-es Oscar-gáláról. Megjegyezzük: egyikük sem nézett ki rosszul.

Akik nem álltak be a sorba

Oscar 2017

Halle Berryre első pillantásra szinte rá sem ismertünk. Mindenesetre a frizurája és ez az őrületes  Versace-ruha egyaránt telitalálat volt. 

Oscar 2017

Cynthia Erivo Grammy-díjas énekes-színésznő életében először vett részt az Oscar-gálán és bizony gondoskodott arról, hogy ne maradjon észrevétlen a vörös szőnyegen.

Oscar 2017

Nála is feltűnőbb jelenség volt, azonban Janelle Monae és az ő Elie Saab Couture ruhája: a színésznő bemutatta, hogyan kell viselni egy valódi műalkotást.

A magyarok

A Saul fia sikere után egy évvel újabb magyar Oscarnak örülhetünk, hiszen Deák Kristóf Mindenki című alkotása nyert a legjobb rövidfilm kategóriában. 

A rövidfilm két főszereplő kislánya, Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya, valamint a tanárnőt alakító Szamosi Zsófia egyaránt Sármán Nóra által tervezett ruhákban jelentek meg a gálán. Külön érdemes megfigyelni Dorka elképesztő hajfonatát, melyet a neves hollywoodi sminkes-fodrász Emma Willis készített. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top