Öltözködjünk

Tavaszi divat, 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban

A sportos és elegáns darabok tökéletes egyvelege jellemzi a Caremo 2017-es kollekcióját. Ezekben a minőségi plus size ruhákban minden teltebb hölgy talál olyat, ami illik a személyiségéhez, legyen szó munkahelyi ruháról, sportos szettről vagy tavaszi kiskabátról.

A sportos darabok kedvelőinek!

A Caremo 2017-es tavaszi plus size kollekcióját a puha, finom, kényelmes anyagok és üde színek jellemzik. Többszörösen igaz ez a sportosabb darabokra, ahol dominál a szürke, a lazac, a korall és a rózsaszín párosítása. Ki mondta, hogy egy csíkos felső nem állhat jól egy molett nőnek? Nézzétek csak ezt a felsőt! Az idei kollekcióban visszatérnek a csíkok mindenféle irányban, vastagságban és színkombinációban.

Tavaszi divat 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban

Csinosan, de kényelmesen a munkahelyen

A Caremo tavaszi ruháinál is felfedezhetjük az athleisure, vagyis a sportosan elegáns stílus jeleit. Ebben az esetben minden mindennel kombinálható. Egy elegánsabb tunikát bátran felvehetsz sportcipővel… A munkahelyen nemcsak az a fontos, hogy csinos legyél egy megbeszélésen, de az is, hogy ne préselődjön beléd a levegő egy kényelmetlen ruha miatt. Ezekben a plus size ruhákban megjelenik ugyan a csipke és a műbőr, de kellően kényelmesek, így ezeket viselve nemcsak a meetinget tarthatod meg, hanem négykor a gyerekért is elszaladhatsz az oviba.

Tavaszi divat 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban

Elegáns plus size ruhák bármikor, bárhová

A floral, azaz virágminta minden szezonban megtalálható a Caremo ruháin. 2017-ben a nagyobb minták lesznek hangsúlyosak a minőségi plus size kollekcióban.

Tavaszi divat 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban

Megjelennek az aszimmetrikus szabásvonalak, a diszkrét, nem kirívó fodrok, csipkék, valamint a plus size hölgyek esetében előnyös tölcsérujjak is. A ruhákat ugyanakkor a klasszikus fekete-fehér, a navy színösszeállítások, a finom, letisztult, szexi szabásvonalak jellemzik.

Tippünk: Ezekhez a ruhákhoz szerezz be egy plus size alakformáló bodyt!

Tavaszi divat 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban

Ha már unod a farmerdzsekit – kiskabátok tavaszra

Idén tavasszal már nem lesz divat a neon 50 árnyalata, helyette a piros, korall, sárga, kék, és persze a klasszikus fekete-fehér színekkel találkozhatunk. Ez jellemzi a márka tavaszi plus size kabátjait is, amiket a webshopon keresztül is megvehetsz.

Tavaszi divat 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban

Mert a fekete ruhák soha nem mennek ki a divatból!

Mindegy, hogy az elegánsabb öltözék kedvelője vagy, vagy a lazább fekete, pamuttunikákat szereted jobban, a plus size márka tavaszi darabjai között megtalálod a kedvedre valót. Különböző szabásuknak köszönhetően olyat választhatsz magadnak, ami a hasadat segít eltakarni, és előnyösen áll a combodon. Fekete farmerrel, jeggingsszel ajánljuk.

Tavaszi divat 2017: Ragyogj ezekben a plus size ruhákban
A cikk megjelenését a Caremo támogatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top