Öltözködjünk

Melania Trump ruhája máris botrányt kavart

Bojkottot hirdettek Ralph Lauren ellen, mert öltöztetni merte Melania Trumpot.

Mint ismeretes, Donald Trump megválasztása után több divattervező is bojkottot hirdetett Melania Trump ellen, így nagy kérdés volt, kik lesznek azok a kreátorok, akik öltöztetik majd a first ladyt. Várható volt, hogy aki hajlandó lesz erre, az bizony sokakat magára haragít.

A beiktatás nappali eseményein Melania Trump egy Ralph Lauren kreációt viselt. Emiatt pedig sokan felháborodtak, mondván, hogy a divattervező ezzel hátat fordított az amerikai nőknek. A közösségi oldalakon bojkottot hirdettek Ralph Lauren ellen.

Melania Trump teheti tönkre Hillary Clinton kedvenc divattervezőjét

Mivel Trumpot támogatod, én és mások többé nem támogatunk téged – írta egy nő a Twitteren.

Ralph Lauren ma sok nőt megbántott és nem felejtünk. Nem OK az elnyomást támogatni – így egy másik felhasználó. 

Mások megjegyezték ugyanakkor, hogy a bojkott nevetséges, hiszen Ralph Lauren, aki a divatipar ikonikus alakja, Michelle Obamát és Hillary Clintont is öltöztette. Sőt, köztudott az is, hogy a divattervező Hillary Clintont támogatta a választásokon, illetve imázsának alakítója is volt. Mi több, Hillary Clinton Trump beiktatásán szintén Ralph Lauren kreációjában jelent meg. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top