Öltözködjünk

Így koptathatod le a túlbuzgó eladókat

Még nem tudod, mit keresel, de nem, nem vagy kíváncsi a legújabb ajánlatra, és nem, nem akarod, hogy segítsenek felpróbálni. Ezeket egy koreai drogériában már a kosaraddal is elmondhatod.

Biztos mindenki tud mondani olyan üzletet, ahová azért nem tér be szívesen, mert már előre szorong az őt letámadó, túlzottan készséges eladóktól. És míg ez nekik sokszor céges előírás, tehát nem hibáztatjuk őket, tény, hogy elég idegesítő úgy vásárolgatni, hogy a nyakadba liheg egy ismeretlen ember, és gondolkodás nélkül elhúzza a próbafülke függönyét, mikor épp melltartókat próbálgatsz.

Egy koreai drogéria egyszerű, mégis zseniális fogással próbálja kivédeni ezt a problémát. Az üzletbe lépve két kosár közül választhatunk: a zöld azt jelenti, hogy elboldogulunk egyedül is, a narancssárga pedig azt, hogy szükségünk van segítségre. Szóval nem zavarják azt, aki nem akarja, viszont segítenek annak, aki számít az eladók szakértelmére.

Ezek a kosarak segítenek, ha  

Ennyi! Így mindenki a lehető legkényelmesebben intézheti a vásárlást – tessék minél több helyen bevezetni!

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top