Öltözködjünk

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

Vannak közöttük modellek és színésznők, friss arcok és olyanok is, akiknek már szülei is beleírták magukat a divattörténelembe. Lássuk, kik az év legígéretesebb feltörekvő divatikonjai, akik 2017-ben letaszíthatják a divatvilág tetejéről a most még ott szelfizgető Gigi Hadidot és Kendall Jennert.

Kaia Gerber

Cindy Crawford 15 éves lányának igazi debütálása erre az évre datálható. A neves divatmagazin, a The Daily Front Row 2016-os Fashion Media Awards díjátadóján elnyerte a női modellek között az Év Felfedezettje díjat, stábját pedig már most nem akármilyen nevekkel tölti fel. Stylistja nem más, mint Monica Rose, aki Kendall Jenner, Gigi Hadid, Kim Kardashian és Chrissy Teigen outfitjeiért is felelős. A sikeres modellkarriertől, úgy tűnik, már semmi sem menti meg, de azon sem kell csodálkoznunk, ha hamarosan a mozivászonról is ő fog mosolyogni ránk.

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

Millie Bobby Brown

A 12 éves leányzó a Netflix Stranger Things online sorozatából lehet ismerős, amiben ő alakítja Elevent, a rejtélyes múltú, pszichokinetikus képességekkel bíró főszereplőt. Fiatal kora ellenére már most megfertőzte a divat világa, amelynek szereplői lelkesen ültették be a divatbemutatók első soraiba is. Az Emmy díjátadón viselt Red Valentino tüll ruháját minden divatmagazin pozitívan méltatta, 1,8 milliós Instagram követői tábora pedig izgatottan várja, a sorozat második évadát, ami már a jövő év termése lesz.

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

Brie Larson

Az Oscar-díj elnyerése óta élete 180 fokos fordulatot vett. Addigi bimbózó karrierje hirtelen virágba borult és mindenki őt akarja. A divattervezők imádják öltöztetni a 27 éves amerikai színésznőt, a Valentino, az Oscar de la Renta, a Prada, de a Louis Vuitton divatház is biztosított már számára ruhát az év nívós eseményeire. Jövő évben a Kong: Koponya-sziget akciófilmben és a The Glass Castle film főszerepében tűnik fel, határidőnaplója pedig már most tele van a soron következő gálákra szóló invitálásokkal, így bizton számíthatunk tőle számos csodás outfitre is. 

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

Alicia Vikander

A svéd színésznőt, aki A dán lány című filmben nyújtott alakításával elnyerte idén a legjobb női mellékszereplőnek káró Oscar-díjat, a filmes szakma mellett a divatipar is felfedezte magának. Civilben és a vörös szőnyegen is valódi divatikon, aki ma már olyan divatházak kreációt viseli – sőt: tudja viselni –, mint a Rodarte, a Louis Vuitton, az Erdem vagy a Valentino. Karrierjének minden bizonnyal újabb lendületet ad jövőre érkező, Submergence című filmje, melyben James McAvoy partnere lesz. Mindemellett pedig az is biztos már, hogy Alicia Vikander lesz az új Lara Croft a Tomb Raider reboot filmben. 

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

Stella Maxwell

Belgiumban, ír szülők gyermekeként látta meg a napvilágot Palvin Barbi legjobb barátnője, aki a múlt év óta a Victoria’s Secret angyala. 2009 óta modellkedik az idén 26 éves lány, aki már olyan márkák kampányában szerepelt, mint az Alexander McQueen, az Asos, a H&M, a Puma vagy a River Island, de számos divatbemutatón is láthattuk idén, többek között a Marc Jacobs, a Moschino, a Chanel vagy a Balmain kifutóján.

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

 

Precious Lee

Az IMG Modellügynökség által foglalkoztatott Precious volt az első afroamerikai plus-size modell a Vogue hasábjain, ráadásul a nagyobb méretű női ruhákat tervező Lane Bryant hirdetésével a fürdőruhás különszámáról híressé vált Sport Illustratedben is szerepelt. Igaz, hogy ez csak egy fizetett megjelenés volt egy márka részéről, de egy rövid hajú, telt idomú, afroamerikai nővel reklámozni a témában legkeresettebb lapban nem kis dolog, sem a márkának, sem a modellnek. A 44-es ruhaméretű fiatal modell több divatbemutatón is feltűnt 2016-ban, és a jövő évre is már több felkérése van különböző reklámfotózásokra. Plus-size témában így egészen biztos, hogy sokat látjuk még. 

Ők válthatják le 2017-ben Gigi Hadidot és Kendall Jennert

Iris Law

Szörnyű, hogy a legszexibb pasik is öregszenek, lassan Jude Law-t is úgy fogják emlegetni, mint “tudod, annak a menő modellnek az apja”. Iris még csak 16 éves, de bátyjával, Rafferty Law-val együtt már szépen menetelnek a hírnév útján. Az idő pedig nekik dolgozik, hiszen a legifjabb generáció már rájuk figyel, számukra szüleik nemzedéke pár év múlva csak öreg bácsik és nénik díszes hadának fog tűnni. Iris egyébként a Miu Miu 2017-es resort kampányának az arca és az idei év meghozta számára az első címlapfotót is: szeptemberben ő nézett ránk a Teen Vogue borítójáról. Az a hír járja, hogy a Chanel is le akarja szerződtetni, ami pedig még nagyobbat lendítene bimbózó karrierjén.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top