Öltözködjünk

Nincs ennél divatosabb ékszer a szezonban

A kilencvenes években eszelősen trendi volt, azóta többször is próbálták újra divatba hozni. Az idei őszi-téli szezonra végül sikerült. Talán túlságon is.

Minden ötödik másodpercben eladnak egyet a choker nyakláncokból, ami bizony egyértelművé teszi, hogy az idei őszi-téli szezonban egész egyszerűen nincs ennél divatosabb kiegészítő.

Nincs ennél divatosabb ékszer a szezonban

A divatipar egyébként évek próbálta újra és újra ránk tukmálni a chokert, ám az elmúlt szezonokban ez csak korlátozott mértékben sikerült. Egészen addig, míg korunk két meghatározó trendsettere, Kendall Jenner és Gigi Hadid rá nem kaptak.

Nincs ennél divatosabb ékszer a szezonban

A choker gyakorlatilag mindenféle – többek között bőrből, bársonyból, fémből vagy akár damilból készült – változatban trendi. Épp úgy, mint a kilencvenes években.

A New Look márka eladási adataiból kiderült, hogy ha csak az általuk idén értékesített choker nyakláncokat egymás mellé tennénk, akkor azok 236 kilométer hosszan kígyóznának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top