Öltözködjünk

Imádja a net a kislányt, aki “kimerült anyának” öltözött halloweenre

Egy hétéves kislány nem vámpírnak, kísértetnek vagy boszorkának akart öltözni idén halloweenkor – helyette valami olyat választott, ami egészen realisztikus, fájóan ismerős, épp ezért zseniálisan hátborzongató.

Elkenődött szemfesték, tápszeres hányás az amúgy is elnyűtt melegítőfelsőn, és persze a piócaként csimpaszkodó (játék)babák. A jelmez egyszerűnek tűnik, mégis figyel a részletekre, és valahogy annyira telitalálat, hogy az ember azonnal tudja, miről is van szó: egy végtelenül fáradt, kimerült anyáról.

A hétéves Lainie Griffin idén ezt a jelmezt választotta a szokásos ijesztő boszorka, kísértet vagy a lányok körében népszerű hercegnős jelmezek helyett.

A nem mindennapi maskara egyszerűen zseniális, azt mondanunk sem kell, hogy szinte minden megfáradt, elcsigázott anya tud azonosulni vele, de az internet amúgy is imádja: Facebookon azonnal több tízezren megosztották a mókás posztot.

Imádja a net a kislányt, aki

Nézegess még több mókás halloweeni jelmezt az NLCafén:

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top