Öltözködjünk

Öltözz kényelmesen!

Szabadidős programok, séta, kirándulás közben is lehetsz csinos úgy, hogy ez nem megy a kényelem és a praktikum rovására.
Öltözz kényelmesen!
Melegítőfelső: 4500 forint, nadrág: 7500 forint, sál: 1400 forint, kabát: 10 500 forint, cipő: 4500 forint, lelőhely: AsiaCenter

A szabadidős szettek esetében nem kell visszafognod magad a színekkel, nyugodtan felvehetsz akár három-négy különböző, de azért egymással harmonizáló árnyalatú holmit is. Még ütősebb lesz az összhatás, ha valami olyat is viselsz, amiben az öltözék összes színe megtalálható, mint például ebben az esetben a cipő.

Öltözz kényelmesen!
Tunika: 3500 forint, cicanadrág: 9900 forint, kucsma: 4800 forint, táska: 10 900 forint kabát: 12 000 forint, cipő: 3800 forint, lelőhely: AsiaCenter

A fekete-fehér csíkos tunika egy élénk színű, például rózsaszín vagy piros leggingsszel mutatós párosítás, mely egy szabadidős szett alapja is lehet. Persze ha a szabadba mész, nem árt harisnyát húzni alá, fölé pedig jöhet egy bélelt kabát és egy jó, meleg fejfedő. Az ezüstszínű táska az aktuális szezon egyik legtrendibb kiegészítője, mely egy ilyen típusú öltözékhez is passzol.

Öltözz kényelmesen!
Melegítőfelső: 4500 forint, nadrág: 8500 forint, táska: 10 900 forint, kabát: 14 000 forint, cipő: 5500 forint, lelőhely: AsiaCenter

A military stílus sosem megy ki teljesen a divatból. A katonazöld-szürke-drapp színvilág szinte mindenkinek jól áll, és praktikus abból a szempontból is, hogy nem látszik meg rajta feltűnően, ha adott esetben kicsit piszkos lesz, például egy erdei kirándulás közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top