Öltözködjünk

Meg akarta lepni lányát egy pólóval – orgia volt rajta

Az anyuka azt hitte, egy divatos, szép aranymintával díszített pólót ajándékoz 18 éves lányának – aztán kiderült, hogy a pólón egy hatalmas orgia van.

Helen azt hitte, lánya majd elképesztően boldog lesz, mikor átnyújtja neki a 48 fontos Vivienne Westwood-felsőt, amire vásárolgatása közben akadt rá. Az asszony nem nézte meg tüzetesebben a darabot, csak látta, hogy egy szép, elegáns topról van szó, amit aranyhímzés díszít – tökéletes lesz 18 éves lányának, Katie-nek.

Mikor átadta, a lány vette észre, hogy az ornamentikának hitt minta valójában egy aranyszállal részletesen kidolgozott hatalmas orgiát mintáz – a felismerés sokkolta Helent, de Katie jót röhögött rajta, és azonnal posztolta is a sztorit Twitterre, ahol hamarosan már több ezren megosztották az ártatlan anyuka esetét.

Meg akarta lepni lányát egy pólóval - orgia volt rajta
Meg akarta lepni lányát egy pólóval - orgia volt rajta

Utóbb ráadásul az is kiderült, hogy ez valójában egy férfi póló, de Katie azt mondta, mivel Vivienne Westwood az egyik kedvenc dizájnere, mindenképpen hordani fogja a megbotránkoztató darabot.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top