Öltözködjünk

Saját fehérneműmárkát dobott piacra a legismertebb plus size modell

Ashley Graham büszkén vállalja domborulatait. Azt mondja, akkor szabadult fel igazán, mikor rájött, sosem fér majd be a divatvilág nyújtotta keretek közé.

“Elég hamar rájöttem, hogy igazából tök mindegy, mennyire erőlködöm, hogy lefogyok-e vagy sem, sosem leszek elég jó nekik. Mikor ezt elfogadtam, hatalmas kő esett le a szívemről. Onnantól kezdve megtanultam elfogadni magam úgy, ahogy vagyok” – nyilatkozta a bemutató után Ashley Graham. Az egyik legismertebb plus size modell, aki időről időre nyilatkozik a pozitív testképpel kapcsolatban, most saját fehérneműmárkája miatt került újra a hírekbe.

 

A pikáns darabok egy részét a modell saját maga mutatta be. A kifutón Ashley mellett feltűnt Kylie Jenner és Jordan Woods is. A 27 éves Ashley a show után azt nyilatkozta, magabiztosabbnak érzi magát, mint bármikor. “Egyáltalán nem visel meg, hogy nem illek bele egy olyan iparág sztenderdjei közé, ami a szépséget a külsőségek alapján határozza meg.”

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top