Öltözködjünk

Így tágíthatod ki a túlságosan szűk cipőd

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy csodálatos új cipő annyira nyomja a lábunkat, hogy gyakorlatilag minden egyes lépés egy újabb alámerülés a kénköves pokolba. De szép cipőtől nem válunk meg, szóval próbáljuk inkább tágítani – mutatjuk, hogyan.

1. Zokni-szandál

Nem épp a legdivatosabb és leglátványosabb megoldás, ha a finom magassarkút vastag sízoknival hordjuk, de kétségtelenül hatásos módszer. Vegyünk fel egy vastagabb zoknit, szuszakoljuk lábunkat az új cipőkbe, és mászkáljunk kicsit – a kínos pillanatok elkerülése végett legjobb, ha ezt a műveletet otthon végezzük.

Így tágíthatod ki a túlságosan szűk cipőd

2. Varázsspray

Már vannak speciálisan cipőtágításra kifejlesztett sprayk, amikkel elég csak ráspiccelni a cipőre, hogy kicsit engedjenek a túlságosan szorosan tartó pántok. Fújjuk a tágító sprayt a cipőre, majd vegyük fel, vagy helyezzünk bele valamit, amivel szép lassan tágulhat az anyag.

Így tágíthatod ki a túlságosan szűk cipőd

3. Jegeld a témát!

Légmentesen zárható zacskókat tölts meg vízzel, és tömd őket a cipődbe! Aztán a lábbelik mehetnek a mélyhűtőbe, egészen addig, míg a vizes zacskók teljesen meg nem fagynak. Aztán vegyük ki a cipőket, engedjük olvadni a jeget és vegyük ki a zacskókat. Ez majd elvégzi helyetted a munkát! 

Így tágíthatod ki a túlságosan szűk cipőd

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top