Öltözködjünk

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

Az ideális bikinit csöppet sem egyszerű kiválasztani. Hogy jól érezhesd magad a bőrödben, és még csak takargatnod se kelljen a tested a tengerparton vagy a strandon, mutatjuk, melyik fürdőruha illik a leginkább az alakodhoz.

Az ideális fürdőruha kiválasztásához persze nem árt, ha reálisan tekintesz a testedre. Javasoljuk, állj a tükör elé, és alaposan nézd meg magad. Bikini választásakor ugyanis optikailag átalakíthatók a nem kívánatos testrészek. Egy jól megválasztott fürdőrucival könnyedén eltüntetheted, amit nem szeretnél láttatni, és a figyelmet az előnyös részekre irányítva, kiemelheted azokat. Mutatjuk, hogyan válassz az alkatodnak megfelelő darabot.

Ez a megfelelő bikini, ha széles a csípőd, kerek a popsid

Ha széles csípőd vagy úgy gondolod, nagy a feneked, optikailag könnyedén kicsinyítheted ‘slim’ alsókkal. A magasan felszabott fürdőruhák is előnyösek lehetnek, nemcsak a csípő méretét láttatják keskenyebbnek, de a combokat is megnyújtják.

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

Ha vékonyítani szeretnéd a derekadat, ez a megfelelő fürdőruha

Totálisan becsapja a szemet a fekete-fehér kontraszt, az anyagon futó függőleges csíkozás is. A tested optikailag több méretet csökkenhet, ha a fekete fürdőruha oldalán széles csík fut végig. Nézd, csak!

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

A rövid derekat is meghosszabbíthatod egy jól megválasztott fürdőruhával

A függőleges csíkok nyújtják az alakot, a sötét alsórész vékonyít, a felfelé világosodó színátmenet pedig kifejezetten a mellrészre irányítja figyelmet. A csípőre szabott alsó ugyanakkor csak hosszú lábak esetén érvényesül, egyébként összenyomja az alakot. Kisebb mellű hölgyeknek kifejezetten javasoljuk a csavart, világos felsőrészt, hiszen nagyon szépen kiemelhető vele a dekoltázs.

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

Így lehet csodaszép melled a bikiniben

Szerencsére ma már kifejezetten a kis mellekkel rendelkező hölgyekre is gondolnak a bikiniket tervezők. Számukra ideális a push-up, szivacsbetétes felsőrész, de nagyítható a kosárméret fodrokkal, behúzásokkal is.

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

A sportos test még szebb lehet a megfelelő bikinivel

A kisportolt, kockás hasat talán vétek lenne egyrészes fürdőruhában elrejteni, bár kétségtelen, hogy a jól megválasztott úszódresszek is remekül mutatnak a sportos hölgyeken. Az alakot még inkább kiemelik a szélesebb, hangsúlyosabb bikini felsőrészek.

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

A homokóra alkaton csodásan érvényesül a bikini és a fürdőruha egyaránt

Ha erősebb a felsőtested és a csípőd, viszont vékonyabb a derekad, optikailag nyújthatod az alakot csíkos betétekkel. A pöttyös felsőrészek kisebbnek láttatják a melleket, de az egyszínű alsó is ideális csípőméretet mutathat. Az egyberészes, fodros fürdőruhával könnyedén “eltüntetheted” a hasat, ráadásul még szexibb, mint a bikini.

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

Nagyobb mellekhez sem akadály többé megfelelő bikinit választani

A nagyobb mellekhez háromszög fazonú bikinit érdemes választani. Fontos azonban, hogy jól alátámassz a melleket, különben megfájdulhat a hátad a kényelmetlen tartástól. Ha a hasadat is kicsit elrejtenéd, mert például császármetszéssel szültél, számodra ideális megoldást nyújthat a magas derekú alsó. Molett hölgyeknek is javasoljuk ezt a fazont, vékonyítja a derekat, elrejteni az elrejteni valót.

Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát

További bikinik és fürdőruhák az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top