Öltözködjünk

Magassarkúban dolgozott egy napig az ezermester – videó

Ha például egy pincérnőnek kötelező magassarkúban lehúzni egy munkanapot, akkor miért ne tehetné meg ugyanezt egy ezermester?! Nos, megtette.

Egy svéd ezermester, Emil Andersson látta a nagy vihart kavart fotót, melyet egy kanadai pincérnő készített a véres lábáról egy nyolcórás műszak után, illetve azt is, amikor Julia Roberts mezítláb vonult a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. A férfi feltette magának a kérdést, hogy miért kötelező bárkinek is magassarkút viselnie munka közben? Mi különbség van közte és például egy pincérnő között?

Ennek nyomán pedig úgy döntött, egy napig ő is magassarkúban végzi majd a munkáját. A kiválasztott napon egy negyedik emeleti lakás padlóburkolatán dolgozott, méghozzá egy olyan házban, ahol nincs lift.

Utóbb azt mondta, igazi kihívás volt számára ez a nap, de éppen ez volt a cél: kemény munkát végezni, amit a magassarkú csak még jobban megnehezít.

A magassarkús napról videót is készített:

Forrás: The Local

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top