Öltözködjünk

Az okostelefon öltöztet!

Az okostelefon hasznos, praktikus, valamint szórakoztató funkcióin túl mutatós divatkiegészítő is. Öltöztet, de te magad is hozzáöltözhetsz.

Fehér

Az okostelefon öltöztet!
Felső, táska: Zara, nadrág: Mango, ékszerek, cipő: H&M, okostelefon: HUAWEI P9 Lite

Ezt a könnyű, hűvös színekből álló szettet a felsőrész és az ékszerek pop-art stílusú motívumai teszik különlegessé. Ránézni is üdítő, pláne viselni. Ha pedig fehér színű az okostelefonod, az is tökéletesen illik a képbe.

Arany

Az okostelefon öltöztet!
Body, karkötő, szandál: H&M, szoknya: Zara, táska, fülbevaló: Mohito, okostelefon: HUAWEI P9 Lite

Az aranyszín az idei év egyik legnagyobb kedvence a ruhadarabokon és a kiegészítőkön egyaránt, és nincs ez másként a mobiltelefonokkal sem. Egy szetten belül egy aranyszínű ruhadarab bőven elég, ezt kombináld valamilyen egyszerűbb, matt, kontrasztos árnyalatú holmival. Ehhez jöhet egy szintén aranyszínű cipő vagy táska és persze az egyéb kiegészítők.

Fekete

Az okostelefon öltöztet!
Overall: Mango, táska: Zara, ékszerek: Thomas Sabo, szandál: Blink (Office Shoes), okostelefon: HUAWEI P9 Lite

A fekete színtől a nyári hónapokban sem kell tartani, ha szereted, akkor hordd ilyenkor is nyugodtan! A legkevésbé sem lesz komor a megjelenésed, ha viszel a fekete szín uralta öltözékedbe némi játékosságot is. Ezt megteheted például pöttyökkel és néhány csipet pirossal a cipődön vagy a kiegészítőiden. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.