Öltözködjünk

Kislányokat küldtek a kifutóra, botrány lett a bikinibemutatóból

A Miamiban tartott rendezvényen nemcsak nagykorú modellek, de kiskorú gyereklányok is szerepeltek. A netezők kiakadtak.

Bármennyire is meglepő, az éles nyelvű kommentelőknek nem is a fürdőruhákat gyártó és azokat bemutató Hot As Hell márkával, sokkal inkább a gyerekek szüleivel van bajuk. A többség úgy véli, a szülők komoly hibát követtek el, mikor beleegyeztek abba, hogy kiskorú gyermekük ország-világ előtt megmutassa testét.

imagine…Le Jardin de HAH ???? making & breaking trHAHditions at #MiamiSwimWeek

HAH | Hot-As-Hell (@we_are_hah) által közzétett fénykép,

 

A pikáns bikiniket és úszódresszeket egyébként a Miami Swim Week keretében megtartott divatbemutatón vonultatták fel a modellek, köztük tucatnyi kisiskolás kislány. Az online vita azután pattant ki, hogy a rendezvényen készült fotók az internetre is felkerültek.

introducing Hot-As-Halo ???? coming #Spring17 for your mini-me's ❤️ #miamiswimweek #whatHAHppened

HAH | Hot-As-Hell (@we_are_hah) által közzétett fénykép,

 

Egyébként nem minden hozzászóló feszítené azonnal keresztre a gyerekmodellek szüleit: van, aki szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy gyermek idejekorán modellkedni kezd, egy másik hozzászóló pedig azt írta, a húga egész biztosan szívesen barátkozna azokkal a lányokkal, akik a kifutón szerepeltek. 

Olvass még többet a fürdőruhatrendekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top