Öltözködjünk

Zokniban alszol? Tudd meg, mit árul ez rólad!

Van, aki mezítláb, van, aki zokniban szeret ágyba bújni – de vajon árulkodik-e ez a szokásunk a személyiségünkről?

A világon kétféle ember létezik: akik zokniban mennek aludni és akik mezítláb. Azt gondolhatod, ez csak egy szokás, de valójában több annál: sok mindent elárul fizikai és mentális állapotodról, beállítottságodról is. Olvass tovább, hogy kiderítsd, mit!

 Azok, akik zokniban alszanak…

Zokniban alszol? Tudd meg, hogy mit árul ez rólad!

Talán mondani sem kell, akik zokniban bújnak ágyba, fázós típusok. Ez azt feltételezi, hogy lassabb az anyagcseréjük, és gyengébb a keringésük, mint állandóan izzadó társaiknak. A zokniban alvók szeretik a biztonságot: az olyan helyzetekben érzik jól magukat, amikben védve vannak. Imádják a kényelmes, kuckós helyeket és a nyugodt, stabil alapokon álló kapcsolatokat. Szeretik, ha megérintik őket, az öleléseket és az összebújásokat, és azt sem bánják, ha behatolnak a személyes terükbe.

És azok, akik mezítláb…

Zokniban alszol? Tudd meg, hogy mit árul ez rólad!

Ha egy mezítlábas alvónak zoknit kellene húznia éjszakára, borzasztóan kényelmetlenül érezné magát! Az okozná a diszkomfort érzést, hogy végigizzadná az éjszakát – valószínűleg azért, mert gyors az anyagcseréje, jó a keringése, és vékonyabb a bőre. Aki mezítláb szeret aludni, az legtöbbször önálló, független személyiség, aki mindennél többre tartja a személyes terét. Őszinte és nyitott ember, aki egy kapcsolatban inkább az őrző szerepét tölti be.

Forrás: Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top