Öltözködjünk

Így divatozz a kánikulában!

A legmelegebb napokon sem kell lemondanod arról, hogy nőies és trendi légy. Három szettel adunk ötleteket, hogyan divatozz a kánikulában.

 Sikkesen

3 csinos szett a meleg napokra
Ruha: 5000 forint, táska: 4500 forint, táska: 3500 forint,  szalmakalap: 1500 forint, magassarkú: 15 900 forint, csuklópánt: 2490 forint, lelőhely: AsiaCenter

Ez a franciás stílusú szett a hétköznapokban, de akár különféle eseményeken is megállja a helyét, simán elmehetsz benne például egy nyári esküvőre. A sötétkék és a piros kombinációja sikkes, elegáns, ugyanakkor játékos és igazán nyárias is.

mceBlockPasteEnd

Bájosan

3 csinos szett a meleg napokra
Ruha: 4500 forint,  táska: 2500 forint,  szalmakalap: 1600 forint, magassarkú: 15 900 forint, karkötő: 2490 forint, lelőhely: AsiaCenter

Ebben a bájos, barackszínű lenruhában a legnagyobb kánikula idején sem lesz meleged. Az epermintás táska színeiben és kedves kisugárzásával is összekacsint a ruhával. A natúr színű szalmakalap a rózsaszín, virágos díszítéssel pedig hibátlan összhangot teremt a szett elemei között. Ez az öltözék magassarkú és lapos szandállal egyaránt működhet, ezúttal mi egy magassarkút választottunk hozzá.

Lazán

3 csinos szett a meleg napokra
Ruha: 4500 forint, szalmakalap: 1600 forint, táska: 3500 forint, szandál: 3500 forint, lelőhely: AsiaCenter

A csíkos, pamut maxiruha igazi alapdarab kánikulai napokra. Kényelmes, laza, viszont mégis mutatós. A kiegészítőket úgy érdemes összeválogatni hozzá, hogy azokon a csíkok különböző színei köszönjenek vissza. A megjelenésed ettől még változatosabb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top