Öltözködjünk

A legnagyobb méretű nadrág sem ment rá – botrányt csinált

A fiatal nő Facebook-posztja tanúsága szerint egyáltalán nem túlsúlyos, mégis csalódás érte, mikor legutoljára az egyik ismert divatmárka üzletében vásárolt.

“Általában 14-es nadrágméretet hordok. 16-osat, ha farmert vásárolok” – kezdi Facebook-posztjában a fiatal brit nő, akit meglehetősen kellemetlen meglepetés ért, mikor a kedvenc H&M üzletében vásárolt. Hiába vette le ugyanis a kapható legnagyobb méretet a polcról (a poszt tanúsága szerint 16-os méret volt), a nadrág sehogy sem akart rámenni. 

Ruth Clemens erről egy fotót is készített, majd a csalódottságának a képpel együtt a Facebookon adott hangot. Mint írta, nem tartja magát túlsúlyosnak, épp ezért nagyon megdöbbentette, hogy még a legnagyobb méret sem jön rá. “Túl kövér lennék a ruháitokhoz?” – tette fel a kérdést a márka képviselőinek, majd hozzátette, képtelenségnek tartja, hogy a márka nem számol a hozzá hasonló lányokkal.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Ruth posztjára eddig a pillanatig 6000 hozzászólás érkezett. Egy részük egyetértett a lánnyal és a posztja alatt megosztották hasonló történeteiket. A vírusszerűen terjedő írás eljutott a divatmárka képviselőihez is, akik közleményben reagáltak. Ebben leírták, hogy nagyon sajnálják, ami vásárlójukkal történt, elvégre legfőbb céljuk, hogy az üzleteikben mindenki jól és magabiztosnak érezhesse magát.

“A H&M-nél a világ minden üzletének készít ruhadarabokat, épp ezért a méretezés a fazontól és az anyagtól függően eltérhet a megszokottól” – írták.  

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top