Öltözködjünk

Mindenki jobban érezheti magát a fitneszguru esküvői fotóitól

A fitneszguru szerencsére nem csak azt mutatta meg, milyen tökéletesen feszít esküvői ruhájában.

Két dolog van, ami a legnagyobb irigykedést képes kiváltani: a boldogságba mártott, tökéletes esküvői fotók és a szoborszerűre sportolt, aranybarna testek. Na most képzeljük el, mi van, ha ez a kettő összeadódik.

Anna Victoria esetében azonban pont az ellenkezője történt. A 9000 Instagram-követőt számláló fitneszgurut rajongói kérték meg, hogy esküvőjére készülődve mutassa meg alakját a nagy nap előtt, és az esküvői ruhában is. Anna Victoria pedig szívesen eleget is tett a kérésnek – de nem akárhogy.

Mindenki jobban érezheti magát a fitnesszguru esküvői fotóitól

Az első képen az esküvő előtt két nappal látható, a másodikon két perccel az első után. És bár tényleg bőven van mit irigyelni kisportolt, formás testén, egy másik képen azt is megmutatja, hogy ha leül, bizony neki is hurkákba rendeződik a hasa, mint minden tisztességes földi halandónak. “Nem minden szög a legelőnyösebb, de ezzel nincs semmi baj” – írja hozzá.

A kommentelők hálásan üdvözölték a második fotót, ráadásul rengeteg komment kiemelte, mennyivel jobban érezték magukat tőle.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top