Öltözködjünk

Egy napig se bírták a férfiak magassarkúban – videó

Csúfos kudarcot vallottak a férfiak, akiknek egy kísérletben egy egész napot kellett volna magassarkúban tölteniük. Az erőfeszítéseik viszont imádni valók!

 A férfiak többsége, mikor csinos női lábat lát magassarkú cipőben, valószínűleg bele sem gondol mennyi szenvedés, nap mint nap ezekben a lábbelikben tipegni! Ezért épp ideje volt egy ilyen kísérletnek, amiben férfiakat kértek meg, hogy próbáljanak kibírni egy álló napot magas sarkakon. Az eredményen nevetni fogsz!

 Az egyik vállalkozó a lépcső tetején még nagyzolva kijelenti: “Ez könnyű!” –, de mire leér a lépcsőn már korántsem tűnik olyan fényesnek a helyzet! A lépcső egyébként másoknak is komoly nehézséget okozott tűsarkakkal. Akárcsak a busz után futás. És az úttesten átkelés. Vagy a macskaköveken egyensúlyozás. A bátor férfiak erőfeszítései mindenesetre becsülendők – az biztos, hogy ezentúl ők is jobban megbecsülik a nők mindennapos kínjait, amiknek a szépség érdekében vetik alá magukat!

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top