Öltözködjünk

Egyetlen hétvége alatt átváltozhatsz a Central Médiaakadémia stílustanácsadás-kurzusán

Jól jönne egy új frizura, smink- vagy öltözködési tanácsadás? Szívesen kérnéd profi szakemberek segítségét stílusod kialakításához, hogy megtudd, mely színek, formák a legelőnyösebbek a számodra? Akkor a Central Médiaakadémia stílustanácsadás-kurzusán a helyed.

Igazi csajos szuper hétvégén vehetsz részt a Central Médiaakadémia stílustanácsadás-kurzusának jóvoltából. Profi szakemberek vesznek kézbe, a hozzád leginkább illő stílust sminkes, fodrász, kozmetikus, stylist segít megtalálni. A kétnapos átváltoztató program végén egy profi fotós a végeredményt is megörökíti számodra. 2016. június 4–5. szóljon csak rólad.

A stílustanácsadás-kurzuson megtudhatod, mely ruhadarabok és milyen összeállításban harmonizálnak testalkatoddal a leginkább, de megismerheted az arcodhoz és az egyéniségedhez passzoló színeket is. A Central Médiaakadémia fodrásza megálmodja a legelőnyösebb 2016-os trendi frizurát, kozmetikus és sminkes a nyárra ajánlott bőrápoláshoz ad praktikus tanácsokat, míg a stylist az öltözködésben nyújt a későbbiek során is használható segítséget.

A kurzus első napján, június 4-én szombaton elméleti és gyakorlati előadásokon vehetsz részt, míg másnap, vasárnap egyénileg foglalkoznak veled a szakemberek. A tökéletes szett, frizura és smink elkészültét követően műteremben készülnek a csodaszép fotók.

Érdemes mielőbb dönteni a jelentkezésről, ugyanis a résztvevők száma korlátozott, helyet a jelentkezés sorrendjében biztosítják a szervezők.

A stílustanácsadó-kurzusra jelentkezni legkésőbb 2016. május 30-ig a Central Médiaakadémia e-mail címére küldött levélben lehet. Kérjük, csatolj magadról a jelentkezésed mellé egy egész alakos fotót is.

További részletekért kattints a Central Médiaakadémia oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top