Öltözködjünk

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

Az első idei szabadtéri WAMP-ra szuper újdonságokkal készülnek a tervezők. Például ilyenekkel...

CAMOU

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

A nagyvárosi életérzés jelenik meg a CAMOU kifejezetten városi viseletre szánt sportos-elegáns ruháin, amiken a dekorativitás mellett fontos szerepe van a funkcionalitásnak is. A CAMOU 2016-os nyári kollekciója most is nagyon személyes hangvételű, a tervező a körülötte történő események, helyszínek dokumentálásából inspirálódott. A motívumok kizárólag saját készítésű fényképek alapján készültek szitanyomással, illetve digitális technikával. A kedvenc természeti motívumok, fák, búzamezők, madarak mellett, szerepet kaptak mediterrán utcarészletek, tengerpartok, melyekhez ellentétpárként geometrikus minták is párosulnak.

ARTISTA

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

A dinamikus városi életet élő, sportos eleganciát választó nőknek ajánlja legújabb kollekcióját az ARTISTA , melyet a véletlenszerűség, az esetlegesség által létrehozott formák és a tudatos design találkozása jellemez. A 2016-os tavasz-nyári kollekció színvilágát és formáit a japán kimonók egyszerűsége ihlette. A geometria és az organikus motívumok találkozása, az aszimmetria és az egyensúly játéka vonul végig a ruhákon.

Life is T-shirt

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

A Life is T-shirt  2014-ben indult, termékeik egy része magyar és külföldi grafikusok munkái, de 2016-ban saját tervezésű grafikákkal is bővült a kínálatuk.

Ilyés Juli

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

Ilyés Juli  grafikus egyszerre minimalista és rusztikus formába öntött, világos színekben pompázó gyűrűi, karkötői és fülbevalói a szezon kötelező darabjai lesznek!

Zosha Works

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

A Hónap designere áprilisban a Zosha Works. Ékszereit alapvetően geometrikus formavilág jellemzi, egyszerű formákból, gömbökből, sokszögekből építkezik. Stílusuk kortalan és átgondolt, ugyanakkor fiatalos és merész jegyekkel párosul. Az áprilisi WAMP-ra újdonságokkal is készül!

5 szuper, tavaszi újdonság a WAMP-on

Április 24-én itt az idő, hogy visszafoglaljuk a várost és Budapest legnyüzsgőbb közterén, az Erzsébet téren szabadon találkozhassunk kedvenc tervezőinkkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top