Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár! – Kate Moss, Sarah Jessica Parker és Emma Stone

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Ebben a részben fekete-fehér szetteken bizonyítjuk be.

 Mint Kate Moss

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Kate Moss, Sarah Jessica Parker és Emma Stone
Blézer, trikó: Mango, nadrág: Zara, táska, cipő: CCC

 A fekete-fehér színvilág miatt elegáns, mégis laza és kényelmes Kate Moss öltözéke. A fekete blézer tovább fokozza az eleganciát, de a szett működik egy fekete bőrdzsekivel is. A fekete balerinacipő és a pakolós kézitáska pedig alapdarabok továbbra is.

Mint Emma Stone

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Kate Moss, Sarah Jessica Parker és Emma Stone
Felső: H&M, nadrág: Mango, táska, cipő: CCC

Emma Stone egyszerű fekete-fehér szettjét a magassarkú narancspiros betétje teszi tökéletesen stílusossá. Az ilyen és ehhez hasonló, kétszínű lábbelik szuperdivatosak ebben a szezonban. Bár a színésznő a képen nem visel táskát, mi azért választottunk egyet, színben a cipő pirosához igazítva. 

Mint Sarah Jessica Parker

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Kate Moss, Sarah Jessica Parker és Emma Stone
Ruha, blézer: Bonprix, táska, cipő: CCC

A pöttyös ruha piros vagy rózsaszín cipővel klasszikusan bájos kombináció. Sarah Jessica Parker pedig stílusikonkoz méltó módon emelte a tétet, amikor egy kockás kardigánt választott a pöttyös ruhához. A minták kombinálása egyáltalán nem tilos, sőt. Ha a két különféle minta ugyanolyan színekből áll – jelen esetben például mindkettő fekete-fehér –, akkor az összhatás így is rendezett lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.