Öltözködjünk

Ennyire szép ruhát még nem viselt Katalin hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg megérkezett Indiába. Az első képet elnézve azt kell, hogy mondjuk: még soha ilyen gyönyörű ruhát nem láttunk Katalinon. Na jó, talán az esküvőjén.

A fotót a Kensington-palota hivatalos Instagram-oldalára töltötték fel. A képen az látható, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg megérkezett Mumbaiba, és lerótta tiszteletét a 2008-as terrortámadás áldozatainak emlékművénél. 

 

Katalin hercegné és Vilmos herceg hatnapos indiai és bhutáni körútjukat kezdték a hétvégén. A brit lapok már hétköznap azt találgatták, hogy milyen ruhákat visel majd Katalin a különböző eseményeken. 

Az út előkészítése során egy kis csapat – köztük Rebecca Deacon, Katalin hercegné személyi titkára – végigjárta azokat a helyszíneket Indiában és Bhutánban, ahová a hercegi pár is ellátogat. Így előre felmérték azt is, hogy milyen ruhákra lesz szüksége a hercegnének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top