Öltözködjünk

Legyél te is tavaszhercegnő – DIY virágkoszorú

Itt a tavasz, és akár egy fesztiválra, akár egy meleg estére feldobhatjuk szettünket egy mesebeli virágkoszorúval. Amit ráadásul mi magunk is elkészíthetünk!
Legyél te is tavaszhercegnő - DIY virágkoszorú

Te is mesebeli tavasztündérré változhatsz – nem kell hozzá más, csak egy elragadó virágkoszorú. Legyen szó fesztiválról, nyáresti buliról vagy csak egy virágmintás ruhácskáról, amit szeretnénk feldobni, csak jól járhatunk, ha ilyen dísszel ékesítjük fejünket.

A legjobb pedig, hogy akár magunknak is elkészíthetjük ezt a virágos fejéket! Nem kell hozzá más, csak némi merevebb drót, egy csomó kedves művirág és egy kis kreatív képzelőerő. Érdemes szabadjára engedni fantáziánkat és kedvünk szerint dekorálni, de iránymutatásnak azért itt van egy videó:

DIY Flower CrownsCrowns modeled and made by Danielle Yu & Mercedes Yvette of The Gilded Foxwww.thegildedfox.com // IG: @thegildedfoxMakeup by MJR Makeup // IG: @MJR_Makeup

Posted by Top Knot on Tuesday, April 5, 2016

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top