Öltözködjünk

Katalin hercegné ezeket a ruhákat viszi Indiába

Katalin hercegné és Vilmos herceg hatnapos indiai és bhutáni körútra utazik a héten. A brit lapok már tudni vélik, mi kerül a hercegné bőröndjeibe.

Katalin hercegnének az út során 12-15 öltözékre lesz szüksége, naponta legalább két különbözőre. Az úti gardróbjában nappali viseletek és estélyi ruhák is lesznek, hiszen egy sor különféle típusú eseményen kell majd részt venniük.

A hercegné minden bizonnyal visz magával egy-két párat  a kedvenc, natúr színű magassarkújából, de túrabakancsara is szüksége lesz. Bhutánban ugyanis egy hatórás gyalogtúrára mennek majd a Tigristanya kolostorhoz.

Ilyen ruhákat visz Katalin hercegné Indiába

Az út előkészítése során egy kis csapat vele Rebecca Deacon, Katalin hercegné személyi titkára végigjárta azokat a helyszíneket Indiában és Bhutánban, ahová a hercegi pár is ellátogat majd,  egyebek mellett előre felmérték azt is, hogy milyen ruhákra lesz szüksége a hercegnének. Nem csupán arra ügyelnek, hogy a Katalin öltözékei megfeleljenek az alkalomnak, de még arra is, hogy a ruhák színben a lehető legjobban passzoljanak az adott helyszín színeihez és így tökéletes fotók készülhessenek róla.

Katalin hercegné eddig szinte minden jelentősebb külföldi látogatásán viselte néhány helyi tervező ruháját, így például Montrealban a kanadai Erdem Moralioglu egyik kreációjában jelent meg, Ausztráliban az ausztrál Zimmermann márkától választott, míg New York-ban egy Tory Burch kabátot és egy J.Crew farmert vett fel. Mindebből kiindulva valószínű, hogy ezúttal egy indiai vagy bhutáni tervező ruhájában is megjelenik majd. Néhány nappal az után, hogy az indiai utat bejelentették, Katalin hercegné az indiai Saloni márka egyik modelljét viselte, így jó esély van arra, hogy az útra is tőlük választ majd valamit.  

A hercegi párt az útra elkíséri többek között Katalin személyi asszisztense és legfőbb öltözködési tanácsadója, Natasha Archer, valamint a fodrászuk, Amanda Cook Tucker is.

Forrás: The Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top