Öltözködjünk

Ennél menőbb szoknya nem lesz idén!

A tavasszal együtt visszatértek régi-új barátaink, az átlapolós szoknyák is, melyek a most induló szezon "kötelező" darabjai.

Az átlapolós szoknyák divatja számos lehetőséget rejt, akár hétköznapi, akár elegáns viseletként tekintünk ezekre a darabokra.

Egyszerűen tökéletes!

Az átlapolós szoknya szimmetrikus szabásának köszönhetően az egyszínű változat is hordoz magában annyi játékosságot, hogy a legegyszerűbb felsővel is tökéletes outfit lesz az eredmény. Ha pedig a mintás változat mellett döntesz, pláne nem szükséges, hogy túlbonyolítsd a felsőd kiválasztását. Munkahelyre, hivatalos eseményre válassz hozzá inget, hétköznapi szerelés esetén tökéletesen megteszi egy lezserebb póló is. Ezeket lehetőleg betűrve viseld. A most oly divatos rövid szabású pólóval csak akkor vedd fel, ha te vagy Gigi Hadid magyar testdublőre. Hűvösebb időben rövid fazonú blézerrel vagy dzsekivel egészítsd ki öltözéked. 

Megnézem
Összes kép (1)

Hidegebb napokra akár vastagabb pulcsival is viselheted, ha a szoknya anyagának vastagsága megengedi, hogy hurkásodás nélkül betűrd.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha erősebb testalkatú vagy, ám tetszik ez a fazon, és semmiképp sem szeretnéd kihagyni ruhatáradból, javaslom, válassz egy hosszabb fazonú darabot! Az átlapolós szoknyákat ugyanis megtalálod középhosszú változatban is, amelyek szebben fognak állni rajtad. Az extra szűk fazonú, könnyű dzsörzé anyagú változatokat pedig tényleg kerüld el, ha nem akarod, hogy minden cuki kis hurkácska és gödröcske áttűnjön az anyagon. A vastagabb anyagú változatok homokóra alkaton nagyon szépen tudnak állni, a ceruzaszoknyák méltó ellenfelei lehetnek.

Ennél menőbb szoknya idén nem lesz!

Harisnya és cipő

Öltözékünk összeállítása azonban ez esetben nem áll meg a megfelelő felső és szoknya kiválasztásánál. Van még egy nagyon, de nagyon fontos dolog: a harisnya. Amíg hűvösebb van, bizony szükséges a viselete és ha már a mininek köszönhetően felhívjuk lábainkra a figyelmet, válasszuk ki okosan. Az okosan ez esetben azt jelenti, hogy NE mintásat vagy több színűt és még véletlenül se harisnyakötős combfixet húzzunk elő a fiókból! Az első már önmagában elhibázott döntés, a szoknya extra fazonja egyáltalán nem igényel további mintákat. A harisnyakötő pedig tény, hogy nagyon szexi viselet, életünk párja tuti begerjedne a miniszoknyás látványunktól. Mégis, javaslom, hogy rövidke szoknya viselésénél maradjunk inkább a hagyományos harisnyanadrágnál – és válasszunk olyat, aminél egészen rövid a nadrág része az anyagnak. Lehet fekete, szürke vagy más egyszínű, ami passzol az öltözékünkhöz. Jó idő esetén pedig még ez sem kell!

Cipők terén alapjáraton egy szép magassarkúval hordanám, mint minden miniszoknyát , hogy tovább nyújtsa az alakot. Lapos talpú cipővel, sportcipővel inkább csak akkor viseld, ha olyan szép hosszú és vékony lábaid vannak, mint Karolina Kurkovának.

Ha kedvet kaptál hozzá…

Vásárláskor azért egy üléspróbát érdemes végezni, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk, és bugyivillantás legyen a nagy igyekezet eredménye. És ha már itt tartunk, lássuk, hogy milyen szépségek várnak ránk az üzletekben!

Klasszikus feketék

Megnézem
Összes kép (1)

Mintás minik

Megnézem
Összes kép (1)

Sokszínű egyszínű

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top