Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár! – Victoria Beckham, Miranda Kerr és Jessica Biel

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

 Mint Jessica Biel

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Victoria Beckham Miranda Kerr és Jessica Biel
Kabát, póló: Mango, Kardigán H&M, nadrág: Stradivarius, táska, cipő: CCC

Jessica Biel szettje tökéletes a még kissé hűvös, de már nem barátságtalan tavaszi napokra. Ilyenkor elfér még a kabát és a kardigán, bármikor le- vagy felvehetjük a nap folyamán, hőérzettől függően. A cipő azonban már egy könnyebb darab, mely nyárra is elkísérhet bennünket. A piros táska egyrészt összekacsint a farmer kékjével, másrészt pedig életteli árnyalatával vidámabbá is teszi az összhatást.

Mint Victoria Beckham

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Victoria Beckham Miranda Kerr és Jessica Biel
Blézer, pulóver, nadrág: Mango, táska, cipő: CCC

Ha egy alap, blézeres öltözéket szeretnél változatosabbá, nyugodtan vegyél példát a stílusikon Victoria Beckhamről, aki egy leopárdmintás magassarkút vett fel egy ilyen típusú szetthez. Az állatmintákra is nagyon igaz, hogy a kevesebb több. Vagyis a leopárdmintás cipőt ilyen és ehhez hasonló, egyszerű, nem mintás, nem harsány ruhadarabokkal kombináld! Akkor egészen biztosan ízléses lesz a megjelenésed.

Mint Miranda Kerr

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Victoria Beckham Miranda Kerr és Jessica Biel
Blúz, nadrág: Mango, kardigán: Bonprix, táska, cipő: CCC

Miranda Kerr a kardigánja és a magassarkúja színét hangolta össze, ettől néz ki annyira stílusosnak. Hasonló öltözéket te is összeállíthatsz magadnak: a szett alapja legyen valamilyen semleges szín, például fekete vagy szürke, amihez húzz fel egy feltűnőbb színű cipőt és még valamit, aminek a színe megegyezik a cipőével, így például egy kardigánt vagy akár valamilyen kiegészítőt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.