Öltözködjünk

Ilyen elegáns lovat még tuti nem láttál! – képek

Ez a ló igazi angol gentlemanként tündököl új, háromrészes tweedöltönyében.
Ilyen elegáns lovat még nem láttál! -  képek

 Úgy látszik,  a versenylovaknak nem kell attól félniük, hogy a pályájuk végével a karrierjük is odalesz: vár rájuk a modellkarrier! Ez a gyönyörű veterán versenyló, Morestead például testre szabott öltönyt kapott, amiben boldogan pózol a kamerának.

 A nem mindennapi öltözéket a 2016-os Cheltenham Festival alkalmára készítették, ami az egyik legrangosabb angol lóversenynek ad helyet. A lóra szabott öltönyt ráadásul nem is akárki készítette: a tervező, Emma Sandham-King, korábban a híres divatháznál, az Alexander Mcqueennél gyakornokoskodott. 

Emma és csapata négy héten át dolgozott az öltönyön, amihez 18 méternyi tweed anyagot használtak fel – ez csaknem tízszerese annak, ami egy emberi öltönyhöz szükséges.

Az öltönyös paripát a világbajnok zsoké, Sir Tony McCoy társaságában fotózták, aki hiába kapott ugyanolyan szettet: a lónak furcsa módon sokkal jobban áll az öltöny.

Ilyen elegáns lovat még nem láttál! -  képek
Ilyen elegáns lovat még nem láttál! -  képek
Ilyen elegáns lovat még nem láttál! -  képek

Forrás: Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top