Öltözködjünk

Neon, bomber és virágok – tavaszi gyerekdivat, 2016

Hamarosan levehetjük a gyerkőcről a téli kabátot és a csizmát. Válasszunk helyettük színes, vidám, lengébb tavaszi ruhákat. Mutatunk néhány ötletet!

A tavaszi–nyári szezonban a gyerekdivat szinte teljesen követi a felnőtt divatirányzatokat. A tervezők úgy döntöttek, hogy a gyermekek is megérdemlik a nemcsak kényelmes, de egyben elegáns ruhákat. Ugyanúgy be tudunk szerezni kislányunknak ingruhát, egy szép virágmintás ruhát, mint magunknak. De akár bomberdzsekivel vagy sneakersszel is bővíthetjük a kicsik ruhatárát. Sőt idén emiatt még ultrakönnyen össze is öltözhetünk velük, ha szeretnénk.

Ingruha és virágminta

Attól függően, hogy az ingruha-leggings szetthez milyen cipőt választunk, sportos, vagy éppen elegáns szettet tudunk létrehozni. Ha sportosabb megjelenésre törekszünk, oviba, iskolába, akkor ajánlott egy laza, vászon, fehér tornacipő. Abban az esetben viszont, ha az alkalom megköveteli, hogy az ingruha viselője csinos legyen, akkor adjunk hozzá egy színes lakk balerinát.

Tavaszi gyerekdivat

Minden kislánynak érdemes legalább egy virágos ruhát beszerezni, és ezzel is hirdetni, hogy kinyíltak a virágok, friss, üde a levegő, és mindenki nagyon energikus és vidám ebben a szezonban. Itt figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásba és más mintával ne kombináljuk. Egyszínű kardigán vagy kabát és cipő ajánlott hozzá.

Újra hódít a bomberdzseki

A bomberdzseki a gyerekdivatban is a szezon egyik legmenőbb darabja. Érdekes, hogy régen csak és kizárólag férfiakat láthattunk bomberdzsekiben, ma pedig már nemcsak nők hordják előszeretettel, hanem kisgyerekek is. És hogy mi miért adnánk a gyerekre? Mert praktikus kabátfazon és sokféle stílusban kombinálható. Tavasszal, de később, a hűvösebb nyári estéken is hordható.

Tavaszi gyerekdivat

Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt jól áll. Ha nem szeretjük a feltűnősködést, maradjunk az egyszínűnél, ha pedig kedveljük a kirívó, egyedi ruhákat, akkor válasszuk a hímzett motívumos megoldást.

Színek, színek és színek…

Nagy megkönnyebbülés ez a szülőnek és gyereknek, amikor ennyire tele vannak az üzletek polcai színes ruhával. Egész más érzés a megunt szürke kabát helyett pink dzsekibe bújni, a barna nadrág helyett mentazöldbe.

Tavaszi gyerekdivat

Gardróbfrissítéskor érdemes pasztell árnyalatokat és erőteljesebb színűeket is beszereznünk. Aztán majd a gyermekünk a hangulatától függően kiválaszthatja az éppen aktuális napi szettjét. Mellélőni most egyikkel sem fogunk. Mókás feliratos, színes pólók pedig jöhetnek minden mennyiségben.

Vagány neon

Úgy tűnik, a neonsárga és a neonzöld idén is menő marad. Bár miért is menne ki a divatból, amikor annyira jól mutat a gyerekeken. Több előnye is van, hiszen nemcsak vagány, de még a tömegből is kitűnik a neonba öltözött gyermek.

Tavaszi gyerekdivat

Érdemes szem előtt tartani a kevesebb néha több elvét. Ha már neon pulcsit vagy bodyt adtunk a kicsire, akkor más már ne legyen rajta rikító. Egy trendi neon cipőhöz pedig párosítsunk valamilyen basic, semleges színű szettet.

Szuper kiegészítő a sneakers

Nekünk anyukáknak is baromi kényelmes, de örömteli, hogy tündéri mini sneakerseket, vagyis belebújós tornacipőket húzhatunk már egészen kicsi babánk lábára is. Mert kényelmes. Mert stílusos. Mert pénztárcabarát.

Tavaszi gyerekdivat

Az egyszínűek és mintásak is nagyon aranyosak, farmerhez, vászonnadrághoz, de még szoknyához is bátran felvehető. Kedvencünk ebből a válogatásunkban egyértelműen a virágmintás kiscipő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.